Halkalı Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Halkalı Okyanus İlkokulunda Okyanus Store Etkinliği
Halkalı Okyanus İlkokulunda Okyanus Store Etkinliği Halkalı Okyanus İlkokulunda Okyanus Store Etkinliği
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Halkalı Okyanus Koleji İlkokul öğrencileri; 22-27 Şubat 2015 haftasında Okyanus Store'u ziyaret ederek İngilizce etkinlik yaptılar.

Öğrenciler, mağaza alışveriş etkinliğinde; mağaza görevlisi ve müşteriyi canlandırdılar. Bir mağazaya girdiklerinde nasıl davranmaları gerektiğini İngilizce olarak günlük konuşma kalıplarını nasıl kullanmaları gerektiğini, bir kıyafetin bir büyüğünü, küçüğünü, ya da farklı rengini nasıl sorabileceklerini, kısacası nasıl alışveriş yapabileceklerini öğrenmiş oldular.


Haber
:
TÜLİN BERFİN ERİNÇ
Editör
:
Mehmet KAPAN
Fotoğraf
:
Sibel Karadağ
Tarih
:
28 Şubat 2015, Cumartesi 10:56
Okunma
:
2.111 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :
Şennur Baydar / 11 Mart 2015, Çarşamba 12:05
Çocuklarımızın milli ve kültürel değerlerimizin bilincinde, aynı zamanda evrensel değerlerle donatılmış yetişmesi bizlerin arzusudur. Bu noktada "Değerlerimle Değerliyim" diyen Okyanus Koleji doğru adreste olduğumuzu göstermektedir. Ancak mağazanın girişindeki "Okyanus Store" yazısından rahatsızlığımı dile getirmek istiyorum. En önemli değerlerimizden anadilimize gereken özeni göstermek hepimizin görevidir. Çocuklarımız dünya insanı olarak yetişsinler, bir değil birçok yabancı dil konuşsunlar ama kendi dilimize sahip çıkarak."Okyanus Mağaza" bir Okyanus Ailesi üyesi olarak "Okyanus Store" yerine bir öneri. İlginiz için şimdiden teşekkürler.

Şennur Baydar
FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları