Halkalı Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Halkalı Okyanus İlkokulu'nda Rehberlik Semineri Yapıldı
Halkalı Okyanus İlkokulu'nda Rehberlik Semineri Yapıldı Halkalı Okyanus İlkokulu'nda Rehberlik Semineri Yapıldı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri İlkokul Kademesi Rehberlik Biriminin Bu Ay ki Konusu "Akran Zorbalığı"

Günümüzde çevresel şiddet olaylarının ve haberlerinin artması, öğrencilerimizi korumak için olumsuz davranışlarla karşılaşmalarını ve olumsuz davranışları model almalarını engellemek amacıyla önleyici rehberlik çalışmaları kapsamında, bu ayki ele aldığımız konumuz "Akran zorbalığı." konusudur.

Amacımız; öğrencilerimize arkadaşlık, dostluk, değerlerini öğretebilmek, bu duyguları pekiştirebilmek, akran zorbalığı davranışlarını azaltmaktır.

İlkokul değerler eğitimi çalışmalarından; ”Geleceğimize Değer-Zorba Olma Kanka Ol” temalı etkinlik 1. ve 3.Sınıflar için 13 Nisan 2016 Çarşamba günü 2.ve 4. Sınıflar için ise 14 Nisan 2016 Perşembe gününde, interaktif bir şekilde gerçekleştirilmiştir. Rehber öğretmenler Arzu Sınır ve Nida Hikmet Güçlü zorbalığın anlamı ve yapılması gerekenler ile ilgili sunum yapıp, videolar seyrettirmiştir.

Öğrencilerde “Zorba Olma Kanka Ol” sloganı gibi sınıflarda kankalık, arkadaşlık konularında slogan hazırlayacaklar. Hazırlanacak sloganlar 22 Nisan sonrasında koridor panolarında sergilenecek. Etkinliklerimizde rehber öğretmenlerimiz ve sınıf öğretmenlerimiz tarafından yürütülecektir.


Haber
:
Şenay Çolak
Editör
:
Kuzey Kayahan SARAN
Fotoğraf
:
Şenay Çolak
Tarih
:
14 Nisan 2016, Perşembe 13:13
Okunma
:
1.587 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları