Halkalı Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | TEDx Okyanus Koleji "An'lara Tutunmak" Etkinliği Halkalı Kampüsünde
TEDx Okyanus Koleji "An'lara Tutunmak" Etkinliği Halkalı Kampüsünde TEDx Okyanus Koleji "An'lara Tutunmak" Etkinliği Halkalı Kampüsünde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
14 Şubat Çarşamba günü yapılacak olan programda "Anlara Tutunmak" temasına uygun olarak kendi deneyimlerini ve tecrübelerini paylaşacak dört değerli konuşmacı bizlere eşlik edecek.

Etkinliğimiz gerçekleşmeden önce TEDx Okyanus Koleji ekibinde yer alan öğrenci ve öğretmenleri konuşmacılarla bir araya gelerek programın detaylarını paylaştılar. 

15 Ocak 2018'de,Birleşmiş Milletler Uluslararası Uyuşturucu Kontrol Kurulu üyesi, Adli Bilimler Uzmanı, Üsküdar Üniversitesi Rektör yardımcısı Prof. Dr. Sevil Atasoy ile ilk görüşme Üsküdar Üniversitesinde kendisine konuk olarak gerçekleştirildi. 

18 Ocak 2018'de, enstrüman çalmanın beyin lobları arasındaki aktivasyon ve senkronizasyonu sağlayarak depresyon üzerine etkilerini azaltabilecek ‘psiko-drum’ projesini geliştiren Uzman Klinik Psikolog Serdar Vatansever kendi kliniğinde TEDx Okyanus Koleji ekibini ağırladı ve konuşmasının detaylarını paylaştı.

31 Ocak 2018'de, Women in Games'in Kurucusu ve Oyun yapımcısı olan Simay Dinç ile kendi ofisinde bir görüşme gerçekleştirildi. 

8 Şubat 2018'de ise Trakya Üniversitesi Tıp fakültesinde okuyan 2012 Nobel Fizyoloji ödüllü Dr. Shinya Yamakana’nın kurucusu olduğu (CIRA)-Kyoto Üniversitesi'nde kök hücre araştırma staj programına kabul edilen ilk Türk olan İnci Kadribegiç, TEDx Okyanus Koleji ekibine Okyanus Koleji Halkalı kampüsünde misafir oldu. 

Gerçekleştirilen tüm görüşmeler TEDx Okyanus Koleji ekibinde yer alan öğrencilere farklı deneyimler kattı. Şimdi heyecanla TEDx Okyanus Koleji An'lara Tutunmak etkinlik günümüzü beklemekteyiz.


Haber
:
Merve Kalyoncu
Editör
:
Hüseyin ÜNSAL
Fotoğraf
:
Merve Kalyoncu
Tarih
:
12 Şubat 2018, Pazartesi 08:00
Okunma
:
891 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları