Halkalı Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Onur Yolan Tarafından “Girişimcilik ve İnovasyon” Konulu Söyleşi Gerçekleştirildi
Onur Yolan Tarafından “Girişimcilik ve İnovasyon” Konulu Söyleşi Gerçekleştirildi Onur Yolan Tarafından “Girişimcilik ve İnovasyon” Konulu Söyleşi Gerçekleştirildi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Program okul meclisi başkanı Yaren İnanlı’nın, İstanbul Aydın Üniversitesi öğretim görevlisi Onur Yolan’ı tanıtıması ile başladı. Ardından sahneye gelen konuğumuz; Girişimcilik ve İnovasyon'un ne olup olmadığı, ülkemiz açısından önemini, interaktif olarak anlattı.

''Günümüzde ihtiyaçlarımızın sürekli artması ve yeni gelişmeler karşısında yeni bir hale dönüşmesi konusunda inovasyon bize yol olmaktadır. Bu bağlamda inovasyon, var olan teknolojinin yeni yaratıcı fikir yaklaşımlarıyla son halini alarak insanlığa sunulmasıdır.” diyerek öğrencilerin fikirlerini not almalarını ve bunları mutlaka değerlendirmeye sunmalarının önemli olduğunu belirtti.

Konuşmasının devamında, farklı endüstriyel alanlardan örnekler de vererek sunumunu tamamladı.

Programının sonunda Rehber öğretmen Serkan Pedük, öğrenciler adına Onur Yolan’a güzel sunumundan dolayı çiçek vererek teşekkür etti.


Haber
:
Şenay Çolak
Editör
:
Göktuğ Hekimoğlu
Fotoğraf
:
Merve Kalyoncu
Tarih
:
16 Kasım 2017, Perşembe 10:01
Okunma
:
815 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları