Halkalı Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Kariyer Lisede Başlar
Kariyer Lisede Başlar Kariyer Lisede Başlar
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Halkalı Okyanus Koleji Anadolu Lisesinde 07 Şubat 2018 Çarşamba günü İstanbul Şehir Üniversitesi Tanıtım Müdürü Kağan Koç tarafından, “Kariyer Lisede Başlar” konulu söyleşi gerçekleştirildi.

Program, Psikoloji Kariyer Kulübü Başkanı Miray Aydın’ın, Konuşmacı Kağan Koç’u tanıtım sunumuyla başladı. Ardından sahneye gelen Kağan Koç; Kariyerin neden lisede başladığını, kariyerin ne olup olmadığı, gençlik açısından önemini, interaktif olarak anlattı.

Kağan Koç, günümüzde ihtiyaçlarımızın sürekli artması ve yeni gelişmeler karşısında yeni mesleki bölümlerin ortaya çıktığını bunun farkındalığının lisede oluşmasının önemi üzerinde durdu. ”Aynı zamanda üniversitelerin de artık sadece bilgi veren kurumlar olmaktan çıktığını, üniversitedeki kültürel ortamdan diğer bireylerle birlikte etkileşim içinde kişisel ortaklıkların oluşmasına vesile olduğunu” belirtti. Konuşmasının devamında Kağan Koç, üniversitelerin, liselerin sadece diploma verilen kurumlar olarak görülmemesi,kariyer gelişiminin her koşul ve dönemde gerçekleştirilebileceğini belirterek sunumunu tamamladı.

Programının sonunda Rehber öğretmeni Serkan Pedük, öğrenciler adına Kağan Koç’a güzel sunumundan dolayı çiçek vererek teşekkür etti.


Haber
:
Merve Kalyoncu
Editör
:
Hüseyin ÜNSAL
Fotoğraf
:
Merve Kalyoncu
Tarih
:
08 Şubat 2018, Perşembe 14:13
Okunma
:
855 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları