Halkalı Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Kanada Waterloo Üniversitesi'nin düzenlediği CEMC yarışması yapıldı
Kanada Waterloo Üniversitesi'nin düzenlediği CEMC yarışması yapıldı Kanada Waterloo Üniversitesi'nin düzenlediği CEMC yarışması yapıldı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Dünyanın en saygın üniversitelerinden Kanada Waterloo Üniversitesi'nin uluslararası düzeyde,öğrencilerin problem çözme becerilerini, matematiğe yönelik ilgilerini ve özgüvenlerini arttırmak üzere düzenlediği CEMC yarışması yapıldı.

CEMC (Centre Of Education İn Maths And Computer Science) Pascal-Cayley-Fermat Matematik Yarışması okulumuzda 9. 10. ve 11. sınıf öğrencilerinin katılımıyla 28.02.2018 Çarşamba günü uygulandı.
Sınavları uygulayan bütün ülkelerdeki ortak olan müfredattan çıkan sorular, yaratıcılık ve öngörüyü test ediyor, mantıksal düşünmeyi ve matematik problemi çözmeyi geliştirmeyi amaçlıyor.
Öğrencilerin İngilizce ve matematiksel becerileri açısından dünyadaki yerlerini görme fırsatı sağladığı gibi öğrencilerimizin hem eğlenip hem matematik problem çözme yeteneğini geliştirmeleri için bir fırsattır.

Okyanus Kolejleri olarak öğrencilerimizin, ayrıcalıklı eğitimlerini güçlendirmelerini, İngilizce ve Matematik becerilerini eğlenerek kullanmalarını dünya çapında gerçekleşen akademik yarışmalara katılarak destekliyoruz.


Haber
:
Merve Kalyoncu
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
Merve Kalyoncu
Tarih
:
09 Mart 2018, Cuma 14:38
Okunma
:
879 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları