Halkalı Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Halkalı Okyanus Koleji Turizm Haftasını Şenliklerle Kutladı.
Halkalı Okyanus Koleji Turizm Haftasını Şenliklerle Kutladı. Halkalı Okyanus Koleji Turizm Haftasını Şenliklerle Kutladı.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Toplumumuzda turizm konusunda farkındalık yaratmak ve iç turizmi canlandırmak adına her sene 15-22 Nisan Haftası “Turizm Haftası” olarak kutlanmaktadır. Bu amaçla Halkalı Okyanus Koleji Lise kademesi olarak 3. sünü düzenlediğimiz Turizm Haftası Etkinliği kapsamında yöresel yemeklerin ve ürünlerin olduğu kermesimiz 18 Nisan Çarşamba günü 2. Ders saatinde lise katında gerçekleşti.

Kermesimizde tadımlık özel çiğ köfte yoğuran 11 EAP sınıfından Muhammet Akdağ isimli öğrencimizde güne ayrı bir renk kattı.Gelirini SERÇEV’e (Serebral Palsili; Beyin Felçli Çocuklar Derneği) bağışlayacağımız kermesimiz yoğun ilgi gördü.Halk Oyunları Ekipleri coşturdu. Turizm Haftası Şenliklerine 5. Ders saatinde Konferans Salonunda devam edildi. Okulumuz Coğrafya Öğretmeni Nuray Kırca tarafından hazırlanılan bu etkinlikte sunuculuğu 11 MBP sınıfından Elif Naz Yücel üstlendi.Çeşitli festivallerin tanıtımı ile başlayan programda, farklı yörelere ait halk oyunları sergilendi. Tüm öğrenci ve öğretmenlerin coşkuyla izlediği ve katıldığı halk oyunları salonda renkli görüntülere sahne oldu. 9C sınıfından Melih Göktuğ isimli öğrencimiz ise “Türkiye’m” isimli şiiri ile bu güne anlam kattı.Program Türkiye’nin doğal ve tarihi güzelliklerini anlatan slayt gösterisi ile son buldu. Program sırasında yöresel kıyafetleri ile güne anlam katan 9 B sınıfı öğrencilerinden Gökçe Bakar ve Ece Nur Türk gelen misafirlerimize ve tüm öğretmenlerimize lokum ikram ederek Türk Örf ve Adetlerine farkındalık oluşturdu.


Haber
:
Merve Kalyoncu
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
Merve Kalyoncu
Tarih
:
21 Nisan 2018, Cumartesi 17:16
Okunma
:
755 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları