Halkalı Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Halkalı Okyanus Koleji Lisesi'nde "Davranış Semineri"
Halkalı Okyanus Koleji Lisesi'nde "Davranış Semineri" Halkalı Okyanus Koleji Lisesi'nde "Davranış Semineri"
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Halkalı Okyanus Anadolu Lisesi 15 Aralık 2015 Salı günü “Okulda, evde, toplumsal hayatta öğrencilerimizden beklenen davranışlar ve birlikte yaşamın sırları'' ile ilgili seminer düzenledi.

Halkalı Okyanus Anadolu Lisesi rehber öğretmeni, lise öğrencilerine yönelik “Okulda, evde, toplumsal hayatta öğrencilerimizden beklenen davranışlar ve birlikte yaşamın sırları'' ile ilgili seminer verdi.

Bizleri yücelten değerlerimizin; saygı, sevgi, hoşgörü, dürüstlük, merhamet, sorumluluk, yardımseverlik ve dayanışmanın toplumsal yaşamda öneminin belirtildiği seminerde, İnsana ve insan sağlığına gereken önemi vermeleri insanlık ailesinin onurlu ve saygın bir üyesi olduğunun önemi üzerinde duruldu.

Okulun, yönetici, öğretmen, çalışan ve öğrencilerde oluşan büyük bir aile olduğunun, tutum ve davranışlarımızda değerlerimize uygun olmasının önemi ve temiz, güzel, yaşanabilir bir okulun hepimizin eseri olduğu, öğrencilerimizden de bunlara uygun davranışlar sergilemeleri beklendiği belirtilerek seminer sonlandırıldı.


Haber
:
Şenay Çolak
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
Şenay Çolak
Tarih
:
18 Aralık 2015, Cuma 11:40
Okunma
:
1.188 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları