Halkalı Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Halkalı Okyanus Koleji Lise Öğrencileri "Türkiye İnovasyon Haftası'nda"
Halkalı Okyanus Koleji Lise Öğrencileri "Türkiye İnovasyon Haftası'nda" Halkalı Okyanus Koleji Lise Öğrencileri "Türkiye İnovasyon Haftası'nda"
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Halkalı Okyanus Koleji öğrencileri, "Türkiye İnovasyon Haftası" kapsamında yapılan konferanslara katılmak için İstanbul Kongre Merkezi'ne gittiler.

"Türkiye İnovasyon Haftası"nda, dünyada ve Türkiye'de fark yaratan uluslararası profesyonelleri, sanayicileri, akademisyenleri ve üniversite öğrencilerini İstanbul'da bir araya getirerek; inovasyon odaklı konferans, sergi ve atölye çalışmaları ile dünya çapındaki bir etkinliğe ev sahipliği yaptı.

Halkalı Okyanus Koleji öğrencileride "Türkiye İnovasyon Haftası" çerçevesinde yapılan konferanslara katılmak için, 3 Aralık 2015 Perşembe günü  İstanbul Kongre Merkezi'ni ziyaret etti.

Ülkemizin önde gelen sanayi firmalarının ve üniversitelerin AR-GE birimlerinin çalışmaları hakkında bilgi alan öğrenciler, robot, 3D baskı, simülasyon gibi birçok yenilikçi fikiri yakından görme şansı yakaladırlar.


Haber
:
Şenay Çolak
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
Şenay Çolak
Tarih
:
04 Aralık 2015, Cuma 17:50
Okunma
:
2.785 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları