Halkalı Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Halkalı Okyanus Koleji Anadolu Lisesi'nde "İşletme ve Kariyer Kulübü Semineri" Yapıldı
Halkalı Okyanus Koleji Anadolu Lisesi'nde "İşletme ve Kariyer Kulübü Semineri" Yapıldı Halkalı Okyanus Koleji Anadolu Lisesi'nde "İşletme ve Kariyer Kulübü Semineri" Yapıldı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
İstanbul Aydın Üniversitesi İşletme Bölümü Öğretim Görevlisi Prof.Dr.Salih Güney, 23 Şubat 2016 Salı günü Halkalı Okyanus Anadolu Lisesi konferans salonunda, "İşletme ve Ekonomi Bölümlerinin Günümüzdeki Önemi” söyleşisi gerçekleştirdi.

İşletme ve Ekonomi Kariyer Kulübü öğrencilerinin, İktisadi idari bilimler fakültesinin bölümlerini tanımasına yönelik düzenlenen konferansta Prof. Dr. Salih Güney, “işletme bölümünden mezun olan öğrencilerin bir çok alanda çalışabileceklerini, alanın çok geniş olduğunu belirterek, artık yabancı dil konusunda daha hassas davranmalarının mesleki kariyer açısından önemli olduğunu” belirtti.

Meslek Seçimindeki Karar, Bireyin İçindeki Başarı ve Başarısızlığı da Etkiler

Prof. Dr. Salih Güney ayrıca, “Dünyadaki  büyük şirketlerin bir kısmının başındaki CEO’larının Türk Kökenli olduğunu, bu kişilerim yurt dışında master ve doktora yaptıklarını, bu anlamda gençlerin yurt dışı eğitimlerine önem vermeleri gerektiğini söyleyerek, meslek seçimindeki karar, bireyin içindeki başarı ve başarısızlığı da etkiler” dedi.

Daha sonra öğrencilerin sorularını da cevaplayan Prof. Dr. Salih Güney, konferansının ardından öğrencilerle tanışıp, bir süre sohbet  etti.

 


Haber
:
Şenay Çolak
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
Serkan Pedük
Tarih
:
25 Şubat 2016, Perşembe 23:24
Okunma
:
1.683 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları