Halkalı Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Halkalı Okyanus Koleji Anadolu Lisesi 11. Sınıf Öğrencileri CNR Kitap Fuarı'nda
Halkalı Okyanus Koleji Anadolu Lisesi 11. Sınıf Öğrencileri CNR Kitap Fuarı'nda Halkalı Okyanus Koleji Anadolu Lisesi 11. Sınıf Öğrencileri CNR Kitap Fuarı'nda
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Halkalı Okyanus Koleji 11. Sınıf öğrencileri 13 Mart 2018 tarihinde 5. CNR Kitap Fuarı'nda kitapların büyülü dünyasına yolculuğa çıkmak, yazarlarla tanışmak, aldıkları kitapları imzalatmak için kitaplarla ve yazarlarla buluştu.

Bölgesinde “En yenilikçi kitap fuarı” hedefiyle projelendirilen “CNR Kitap Fuarı” 10-18 Mart 2018 tarihleri arasında CNR EXPO Yeşilköy' de gerçekleştirildi. Kitap okumanın önemini her fırsatta, farklı etkinliklerle vurgulamaya çalışan Okyanus Kolejleri, 11. sınıf öğrencilerine yönelik 13 Mart 2018 tarihinde CNR Kitap Fuarı etkinliğini gerçekleştirdi.
Edebiyat zümresi tarafından gerçekleştirilen bu etkinlikte “Her zevke ve karaktere uygun, kişilerin beklentilerini karşılayabilecek bir kitabın var olduğu, var olan bu kitabın bulunması gerektiği” vurgusunda bulunuldu. Gezi, öğrencilerin ilgi ve meraklarına yönelik kitap alımlarıyla sonlandırıldı.


Haber
:
Merve Kalyoncu
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
Merve Kalyoncu
Tarih
:
14 Mart 2018, Çarşamba 15:07
Okunma
:
766 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları