Halkalı Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Halkalı Okyanus Koleji 9.Sınıflar Arasında "True -False" Etkinliği Yapıldı
Halkalı Okyanus Koleji 9.Sınıflar Arasında "True -False" Etkinliği Yapıldı Halkalı Okyanus Koleji 9.Sınıflar Arasında "True -False" Etkinliği Yapıldı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Halkalı Okyanus Koleji Lisesi'nde ders içi etkinliklerine ilave olarak öğrencilerin İngilizceyi daha etkin kullanması amacıyla 9. Sınıf öğrencileri ile "True- False" etkinliği düzenlendi.

Yoğun sınav hazırlığı temposundan yorulan öğrencilerin biraz dinlenmeleri ve dinlenirken de yabancı dillerini kullanmalarını hedeflediğimiz bu etkinlikte, öğrenciler takım ruhu becerilerinin yanı sıra genel kültürlerini de ortaya koydular.

6 öğrencimizin yarışmacı, 2 öğrencimizin sunuculuk yaptığı, arkadaşlarının da destek ve seyirci olduğu ‘True- False’ etkinliğinde B grubu çok az bir farkla galip gelirken, konferans salonunda büyük bir heyecan yaşanmasına neden oldu. Her sorusu ile çok çekişmeli geçen etkinlikte, öğrenciler ders dışından farklı ortamlarda da İngilizceyi kullanma fırsatı elde etmiş oldular. Kazanan öğrenciler İngilizce öğretmenleri ve arkadaşları tarafından tebrik edildi. 


Haber
:
Sena Akdemir
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Sena Akdemir
Tarih
:
09 Aralık 2016, Cuma 16:41
Okunma
:
1.395 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları