Halkalı Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Halkalı Okyanus Anadolu Lisesi Öğrencileri Kariyer Kulüpleri'yle Geleceğini Planlıyor
Halkalı Okyanus Anadolu Lisesi Öğrencileri Kariyer Kulüpleri'yle Geleceğini Planlıyor Halkalı  Okyanus Anadolu Lisesi Öğrencileri Kariyer Kulüpleri'yle Geleceğini Planlıyor
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
14 Ocak Perşembe günü Halkalı Okyanus Anadolu Lisesi Mimarlık ve Hukuk kariyer kulübü öğrencileri, Rehber öğretmeni Serkan Pedük ve Coğrafya öğretmeni Nuray Oktan Kırca rehberliğinde Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsüne akademik gezi düzenlediler.

Tanıtım koordinatör yardımcısı Eylem Yaman tarafından karşılanan öğrencilere öncelikle; üniversite bölüm tanıtımı, bursluluk,  yurtdışı eğitim ve öğrencilere sağlanan olanakların bilgisinin verilmesinin ardından öğrenciler soru sorarak Bahçeşehir Üniversitesini tanımaya çalıştılar.

Programın devamında Mimarlık Kariyer Kulübü Mimarlık Fakültesi'nde; Hukuk Kariyer Kulübü ise Hukuk Fakültesi'nde atölye çalışmalarına başladılar.

Mimarlık Atölyesinde Rölyef Çalışması

Öğr. Gör.Dr. Kenan Eren Şansal tarafından Mimarlık bölümünün tanıtımı yapıldıktan sonra, şehir bölge planlama, mimarlık, iç mimarlık, ve endüstriyel tasarımın birbirinden farkı belirtildi.Öğrencilerin merak ettiği sorulara da cevap verilen atölyede; öğrenciler rölyef çalışmasında 3 boyutlu etkinlik gerçekleştirerek yetenek ve yaratıcılıklarını keşfetme imkanı buldular.

Hukuk Atölyesinde Örnek Vaka İncelemesi

Arş.Gör. Güner Hande Ulutürk tarafından yürütülen Hukuk Atölyesinde ise, Hukuk bölümünün çalışma alanları ile ilgili bilgi verildi. Ardından öğrenciler örnek olay vaka incelemesi gerçekleştirerek bir hukuk  sürecinin nasıl ilerlediği hakkında bilgiler aldılar.

Okyanus Anadolu Lisesi Kariyer Kulüpleri'nin bu tür etkinliklerinin çok olumlu bulduklarını belirten öğrenciler, çalışmaların bitiminde üniversite yönetimine teşekkür ederek, toplu olarak okullarına geri döndüler.


Haber
:
Şenay Çolak
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
Şenay Çolak
Tarih
:
15 Ocak 2016, Cuma 19:33
Okunma
:
1.636 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları