Halkalı Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Halkalı Anadolu Lisesi Edebiyat Zümresi Öğretmenleri Eşliğinde 3D Etkinliğinde
Halkalı Anadolu Lisesi Edebiyat Zümresi Öğretmenleri Eşliğinde 3D Etkinliğinde Halkalı Anadolu Lisesi Edebiyat Zümresi Öğretmenleri Eşliğinde 3D Etkinliğinde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Karacaoğlan, Mevlana, Nazım Hikmet ve Elif Şafak ‘ı hatırlamak ve değerlerini kavrayabilmek için, Halkalı Okyanus Anadolu Lisesi öğrencileri Edebiyat Zümresi öğretmenleri eşliğinde sanatçı tanıtım 3D etkinliği hazırladılar.

22.02.2017 tarihinde kültürün zenginlik kazanmasında sanat çalışmalarının önemi büyüktür. Halkalı Okyanus Anadolu Lisesi öğrencileri Edebiyat Zümresi öğretmenleri eşliğinde 3D sanatçı tanıtım etkinliği düzenlediler. 

Talkshow tadında “Geçmişten Günümüze” adını verdiğimiz bir televizyon programı hazırlayan öğrencilerimiz sunucu Aleyna Gül tarafından tek tek sahneye davet edildi ve izleyicilere tanıtıldı. Karacaoğlan’ı Baran Baran, Mevlana’yı Furkan Yenici, Nazım Hikmet’i Ali Can Bayram,Elif Şafak’ı ise Eylül Ezgi Güneri canlandırdı. Eğlenceli sorularla ve eşşiz şiirlerle renklenen programda  öğrencimiz Hamit Apuhan da piyano eşliğinde bizlere müzik ziyafeti verdi.

Okyanus Kolejleri olarak, kültür ve sanatın bir milletin kimliği olduğuna, halk kültürünün hayat kaynaklarından birini oluşturduğuna ve o milletin dünya içindeki medeni kabiliyetini gösterdiğine, toplumun uygarlık seviyesinin ise sanat ve kültürel değerleri ile anlaşıldığına olan inançla bu değerleri yaşatma ve aktarma amacıyla bu tarz etkinliklere devam edeceğiz.


Haber
:
Şenay Çolak
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
ŞENAY ÇOLAK
Tarih
:
23 Şubat 2017, Perşembe 10:03
Okunma
:
1.244 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları