Halkalı Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Anadolu Lisesi Öğrencileri Kariyer Kulüpleriyle Geleceğini Planlıyor
Anadolu Lisesi Öğrencileri Kariyer Kulüpleriyle Geleceğini Planlıyor Anadolu Lisesi Öğrencileri Kariyer Kulüpleriyle Geleceğini Planlıyor
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
7 Mart Çarşamba günü Halkalı Okyanus Koleji Anadolu Lisesi “Mühendislik Kulübü” öğrencileri,Rehber öğretmeni Serkan Pedük rehberliğinde Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsüne akademik gezi düzenlediler.

Öğrenciler, mühendislik bölümü Arş. Gör. Fethullah Sipahioğlu tarafından karşılandılar. Buradan fakülte konferans salonuna geçen öğrencilere Fethullah Sipahioğlu tarafından tanıtım sunumu gerçekleştirildi. İlk olarak öğrencilere Marmara Üniversitesinin tarihçesi, vizyon ve misyonu ile ilgili bilgilendirmede bulunuldu. “Neden Marmara Üniversitesi: çünkü güçlü ve uluslararası deneyime sahip akademik kadro, İngilizce eğitim, ABET kriterleri ile uyumlu müfredat, çift ve yan dal programları, öğrenci ve öğretim elemanı arasında kuvvetli iletişim, açık kapı politikası, uygulanmaktadır.”diyen Fethullah Sipahioğlu kendi kariyer gelişim seyrini de aktararak, öğrencilerin lise ve üniversite yıllarında kariyer süreçlerini çok iyi yönetmeleri gerektiği üzerinde durdu.

Programın devamında ardından üniversitede bulunan mühendislik bölümlerinin bilgisi aktarıldı. Mühendislik bölümlerinin ne iş yaptığı ve sektörsel çalışma alanları üzerinde de duran Fethullah Sipahioğlu,  öğrencilerin sorularına yanıtlar vererek konuşmasını tamamladı.

Programın son bölümünde öğrenciler, mühendislik fakültesi laboratuarlarını gezdiler. Programın bitimiyle birlikte öğrenciler toplu halde okullarına geri döndüler.


Haber
:
Merve Kalyoncu
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
Merve Kalyoncu
Tarih
:
12 Mart 2018, Pazartesi 14:17
Okunma
:
833 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları