Halkalı Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | 9. ve 10. Sınıflar'a Ders Seçimi Semineri
9. ve 10. Sınıflar'a Ders Seçimi Semineri 9. ve 10. Sınıflar'a Ders Seçimi Semineri
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Halkalı Okyanus Koleji 9. ve 10. Sınıf öğrencilerine Rehber Öğretmen tarafından verilen seminerde, üniversitelerde okutulan bölümler ve çeşitli meslekler ile ilgili bilgilendirme yapıldı.

Okyanus Kolejleri'nde lise öğrencilerinin gelecekleriyle ilgili en doğru seçimleri yapabilmeleri amacıyla Rehberlik Birimi tarafından düzenlenen bilgilendirme seminerleri devam ediyor.  

Halkalı Okyanus Koleji'nde 19 Aralık  2013 Perşembe günü Konferans Salonu'nda 9. ve 10. Sınıf öğrencilerine yönelik yapılan seminerde, Lise Kademesi Rehber Öğretmeni Ercan Çaykara tarafından üniversitelerde okutulan bölümler ve çeşitli meslekler ile ilgili bilgilendirmeler yapıldı.

9. Sınıf öğrencilerinin lise hayatları için önem teşkil eden ders seçimi öncesi yapılan seminerde, öğrencilerin gelecek hayalleri ve okul hayatları arasında da bağ kurularak, başarının zorlu bir süreç sonunda geldiği vurgulandı.

Ders seçimi ve kariyer planlama konularında Rehberlik Servisi'nden destek almanın önemine ve gerekliliğine dikkat çekildi.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
25 Aralık 2013, Çarşamba 13:51
Okunma
:
1.943 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları