Halkalı Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | 9. Sınıflar'ın İngilizce "Guess What" Yarışması
9. Sınıflar'ın İngilizce "Guess What" Yarışması 9. Sınıflar'ın İngilizce "Guess What" Yarışması
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Avcılar, Halkalı ve Beylikdüzü Okyanus Koleji'nde 9. Sınıf öğrencileri, "Guess What" Yarışması'nda yarışarak İngilizce bilgilerini sınadılar.

Okyanus Kolejleri'nde İngilizce yarışma heyecanı devam ediyor...

Avcılar Okyanus Koleji İngilizce Bölümü'nün düzenlediği "Guess What" yarışmasında 9. Sınıf Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi öğrencileri birlikte yarıştılar.

11 Aralık 2013 Çarşamba günü Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen yarışmada 5 kişilik karışık gruplar halinde yarışan öğrencilere, parçalar halinde resimler gösterilerek bütününün ne olduğunu İngilizce olarak tahmin etmeleri istendi.

Resimden parça açmak tahmin için gerekli; ancak puan almak için ise az sayıda parça açtırmak gerekiyordu. Her grup kazanmak için üstün performans sergiledi. Böylelikle öğrenciler İngilizce kelime bilgilerini kullanma şansı yakalamış oldular.

Yarışmayı Anadolu Lisesi 9. Sınıf öğrencileri Şilan Yılmaz, İrem Doğan, Gökçe Özbilgiç, Berfin Kavak ve Fen Lisesi 9. Sınıf öğrencileri Eda Kırmızı'dan oluşan gurup kazandı.

Halkalı Okyanus Koleji'nde de İngilizce Zümresi tarafından 23 Aralık 2013 Pazartesi günü 9. Sınıflar arasında Guess What (Tahmin Etme) Yarışması düzenlendi.

İngilizce kelime bilgilerini eğlenceli bir ortamda test etme şansı yakalayan öğrenciler, Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen bu aktivitede heyecanlı dakikalar yaşadılar.

Yarışmayı Fen Lisesi öğrencilerinden Gaye Asena Şeker ve Anadolu Lisesi öğrencilerinden Şeymanur Rümeysa Sank, Zeynep Koçkar ve Yağız Berker Erke’den oluşan grup kazandı.

Beylikdüzü Okyanus Koleji'nde 9. Sınıflar arasında 25 Aralık 2013 Çarşamba günü düzenlenen Guess What Yarışması'nda da 3'er kişiden oluşan 3 grup yarıştı.

Öğrencilere üzeri logolarla kapalı resimler gösterilerek, resimlerin parçaları teker teker açıldı. Öğrencilerden resmin bütününün ne olduğunu tahmin etmeleri istendi.

Yarışmayı Batuhan Yüksel, Eren Yamangül ve Mert Bozkurt'dan oluşan grup kazandı.

    

 

 


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
24 Aralık 2013, Salı 11:24
Okunma
:
5.619 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları