Halkalı Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | “Kariyer Yolculuğundaki Mutluluklarını EtkileyenTemsil Sistemleri ve Değerler”
“Kariyer Yolculuğundaki Mutluluklarını EtkileyenTemsil Sistemleri ve Değerler” “Kariyer Yolculuğundaki Mutluluklarını EtkileyenTemsil Sistemleri ve Değerler”
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
19 Ekim 2016 Çarşamba günü Halkalı Okyanus Anadolu Lisesi konferans salonunda, öğrenci kariyer koçu Sinem Özsoy Aydemir tarafından, “Gençlerde kariyer farkındalığı yaratmak” söyleşisi gerçekleştirildi.

Öğrencilerin de katılımda bulunduğu interaktif sunumda, gençlerin kariyer yolculuğundaki mutluluklarını etkileyen en önemli 2 faktör olan “Temsil Sistemleri” ve “Değerler” eğlenceli etkinlikler yoluyla tanıtıldı.

Görsel, işitsel ve kinestetik  gibi öğrenme stillerinin;  gelenekçilik, kurallara uyma, iyimserlik, evrensellik, başarı gibi birçok değerin kariyer gelişiminde tercihlerimizde önemli rol oynadıkları belirten Sinem Özsoy; Temsil Sistemleri ve Değerlerin  meslek gruplarıyla ilişkili olduğunu belirterek söyleşiyi tamamladı.

Pdr birimi Rehber Öğretmeni Serkan Pedük, öğrencilere yönelik böyle bir çalışmaya destek verdiği için Sinem Özsoy Aydemir’e teşekkür etti.


Haber
:
Sena Akdemir
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Sena Akdemir
Tarih
:
21 Ekim 2016, Cuma 10:10
Okunma
:
1.883 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları