Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okyanusun Genç Mucitleri Bilimsel Projelerini Sundular
Okyanusun Genç Mucitleri Bilimsel Projelerini Sundular
  • Paylaş
Okyanus Koleji öğrencileri, TÜBİTAK tarafından düzenlenen 49. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasına 157 proje hazırlayarak rekor sayıda başvuru gerçekleştirdi.

Projelerde görev alan toplam 308 lise öğrencimiz, Biyoloji, Fizik, Kimya, Türk Dili ve Edebiyatı, Tarih, Kodlama, Matematik, Teknoloji Tasarım, Coğrafya, Psikoloji, Sosyoloji ve Değerler Eğitimi gibi farklı kategorilerde hazırladıkları çalışmaları ile birinci dönem boyunca Tübitak için hazırlandılar.

Projelerini okulumuzun BARGEM (Bilimsel Araştrma Geliştirme Merkezi) proje koordinatörleri, danışman öğretmenleri ve üniversitelerdeki akademisyenlerin desteğiyle hazırlayan öğrencilerimiz her yıl olduğu gibi bu yılda Okyanus Kolejinin Türkiye genelinde en fazla bilimsel çalışma ve  proje üreten okul olmasını sağladılar.

Mart ayında gerçekleşecek TÜBİTAK yarışmaları öncesinde okul arkadaşlarına, öğretmenlerine ve okul idarecilerine projelerini sunan öğrencilerimiz, sunum sonunda TÜBİTAK katılım sertifikalarını alarak başladıkları bu güzel sürecin sonuçlarını almaya başladılar.

Çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür eder, başarılarla dolu sonuçlar temenni ederiz.


Haber
:
Duygu CELEBCİOĞLU
Editör
:
Hüseyin ÜNSAL
Tarih
:
22 Şubat 2018, Perşembe 15:18
Okunma
:
727 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları