Güneşli Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Güneşli Okyanus'ta Masal Anlatma Yarışması Düzenlendi
Güneşli Okyanus'ta Masal Anlatma Yarışması Düzenlendi Güneşli Okyanus'ta Masal Anlatma Yarışması Düzenlendi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Türkçe Zümresi Tarafından Her Yıl Düzenlenen "Masal Anlatma Yarışması"nda Güneşli Okyanus Koleji 5. Sınıf Öğrencileri Yeteneklerini Konuşturdular. Öğrenciler, Küçükken Dinledikleri Masalların Birer Kahramanı Oldular.

Güneşli Okyanus Kolejinde  31 Mart Perşembe günü, Türkçe Zümresi Tarafından 5. Sınıf Öğrencileri ile Masal Anlatma Yarışması Yapıldı.

Masal hem çocuğun özdeşim kurma alanını genişletir hem de analitik düşüncenin gelişmesine yardımcı olur.  Masallar çocuğa doğru davranış modelini tanıması açısından önemlidir. Masallar çocuğun hoşça vakit geçirmesini sağlar hayal dünyasını geliştirir.  Çocuk iyi ile kötüyü masallar aracılığıyla daha yakından tanır.  Masal, çocuğun dil gelişimine katkı sağlar. Çocuk masallar vasıtasıyla çeşitli insan tiplerini ve olayları kavrar ve dış dünyada buna anlam vermekte zorlanmaz.

Bu doğrultuda okulumuzda öğrencilerin kendilerini ifade etmelerini sağlamak ve hayal dünyalarını geliştirmek amacıyla 'Masal Anlatma Yarışması' gerçekleştirildi. Öğrenciler jüri üyeleri tarafından değerlendirildikten sonra, dereceye giren öğrencilere okyanus puanları Türkçe öğretmenleri tarafından verildi.


Haber
:
Ertan Tayfur
Editör
:
Kuzey Kayahan SARAN
Fotoğraf
:
Nehrin ÖZCAN
Tarih
:
11 Nisan 2016, Pazartesi 09:10
Okunma
:
1.309 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları