Güneşli Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Güneşli Okyanus'ta 5. Sınıflar'ın İngilizce Funday Gösterisi
Güneşli Okyanus'ta 5. Sınıflar'ın İngilizce Funday Gösterisi Güneşli Okyanus'ta 5. Sınıflar'ın İngilizce Funday Gösterisi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Güneşli Okyanus Koleji 5. Sınıf öğrencileri, bir yıllık yoğun İngilizce programının ardından bu alandaki bilgi ve becerilerini birbirinden güzel gösteriler sunarak aileleriyle paylaştılar.

Okyanus Kolejleri'nde "İngilizce Yabancı Dil Hazırlık Programı" kapsamında eğitim gören 5. Sınıf öğrencileri, yoğun yabancı dil eğitimini başarıyla tamamladılar.

Güneşli Okyanus Koleji 5. Sınıf öğrencileri, yıl sunu Funday gösterisini sundular.

4 Haziran 2014 Çarşamba akşamı 18.30-19.30 saatleri arasında Konferans Salonu’nda yapılan 5. Sınıflar Funday gösterisi eğlenceli anlara sahne oldu.

 

Şarkı, Dans ve Eğlenceli Video Gösterimi

İlk olarak koro sahne alarak, "Get Lucky" ve "Life is Life" şarkılarını seslendirdi. Veliler de öğrencilere alkışlarla eşlik etti.

Koronun ardından öğretmenler tarafından hazırlanan ve öğrencilerin ders içi eğlenceli performanslarını içeren kolaj video gösterimi, velileri kahkahaya boğdu.

Daha sonra öğrencilerden oluşan dans grubu sahne aldı ve sokak dansı temalı "Scream&Shout" adlı performansları ile büyük beğeni topladılar.

Enerjik dansın ardından Kaan Bulut adlı öğrenci Pink'ten "Just Give Me A Reason" adlı şarkıyı solo gitar performansı ile sundu.

Solo performanstan sonra sahneye Almanca Kulübü öğrencileri çıktı ve onlar da Almanca şarkıları, dans ve mimiklerle renklendirerek güzel bir gösteri sergilediler.

 

Tiyatro Oyununa Büyük Alkış

Son olarak öğrenciler, öğretmenleri tarafından hazırlanan "Kral Çıplak" adlı tiyatro oyununu sahneleyerek geceyi noktaladılar.

Öğrencilerin gösterdikleri performans ve doğaçlama yarattıkları sahneler, izleyiciler tarafından dakikalarca alkışlandı.

Salondaki herkesin keyif alarak izlediği Funday gösterisinin ardından; veliler, öğrenci ve öğretmenlere teşekkür ederek, tebriklerini ilettiler.


Haber
:
Esra BABAGÜR
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Fotoğraf
:
Ceylan TUNÇ
Tarih
:
09 Haziran 2014, Pazartesi 15:51
Okunma
:
2.251 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları