Güneşli Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Güneşli Okyanus Koleji Okul Öncesi Temalarla İngilizce Öğreniyor
Güneşli Okyanus Koleji Okul Öncesi Temalarla İngilizce Öğreniyor Güneşli Okyanus Koleji Okul Öncesi Temalarla İngilizce Öğreniyor
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Güneşli Okyanus Koleji Anasınıfı İngilizce öğretmenleri 20-24 Ekim 2014 tarihleri arasındaki İngilizce derslerinde, öğrenciler beraber birbirinden eğlenceli ve eğitici dersler, aktiviteler ve craftlar yaparak derslerini tamamladılar.

Güneşli Okyanus Koleji Okul Öncesi öğrencileri 20-24 Ekim 2014 tarihlerinde haftanın teması olan hava durumları, arkadaşlık ve yiyecekler konusunu Bilingual Eğitim Modeli ile İngilizce olarak öğrendiler.

Okul Öncesi A Grubu öğrencileri İngilizce dersinde ‘Bear in the Sunshine’ adlı hikaye kitabını dinleyerek hava olaylarını öğrendiler. A Grubu minikleri bir diğer İngilizce derslerinde ise ‘School Fair’ isimli hikaye kitabı üzerinden ‘Paylaşma ve Yardım’ temalarını en sade ve eğlenceli şekliyle öğrendiler. Haftanın craftı olarak  sade bir şekilde ‘rain cloud’ yapılan derste craft’ın üzerinden hava olaylarını tekrarladılar. Aktivitelerin bitiminde minikler beğenerek dinleyip söyledikleri ‘weather song’ eşliğinde dans etti. 

B Grubu Minikleri ‘Paylaşma’ Kavramını Öğreniyor

Güneşli Okyanus Koleji Okul Öncesi B Grubu ‘paylaşma’ teması üzeriden Bilingual Eğitim Modeli ile işledikleri İngilizce derslerini gerçekleştirdi. Minikler, İngilizce derslerinde ‘ It’s our house’ ve ‘It’s mine not yours’ isimli birbirinden güzel görsel çizimlerle süslene kitaplar ile paylaşmanın önemini küçük canlandırmalarla pekiştirerek öğrendiler.  ‘Friend song’ ve ‘Best friend to the end’ şarkıları ile dans eden öğrenciler derslerini tamamlamış oldular.

C Grubu öğrencileri  ise ‘ Hungry or not Mr Croc’ kitabı üzerinden yiyeceklerin isimlerini İngilizce olarak öğrendiler. Öğrencilerin kavrayarak öğrenmesi için derslerde görsel, şarkılar ve cooking show videoları ile öğrencilerin kavramları pekiştirilmesi sağlandı.


Haber
:
Sema Pala
Editör
:
Mehmet KAPAN
Fotoğraf
:
Feyzanur Karainci-Ceylan Tunç
Tarih
:
02 Kasım 2014, Pazar 16:09
Okunma
:
1.412 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları