Güneşli Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Güneşli Okyanus Koleji Okul Öncesi Miniklerimiz 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını Coşkuyla Kutladılar.
Güneşli Okyanus Koleji Okul Öncesi Miniklerimiz 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını Coşkuyla Kutladılar. Güneşli Okyanus Koleji Okul Öncesi Miniklerimiz 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını Coşkuyla Kutladılar.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Güneşli Okyanus Koleji Okul Öncesi Miniklerimiz 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını Coşkuyla Kutladılar.

28 Ekim Cuma günü öğrencilerimiz kırmızı beyaz giyinerek ellerinde bayraklar ile  tören alanına geldiler. Balıklar Grubu Öğretmeni Selin KANBUR günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaparak miniklere Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve Türk Büyükleri adına bir dakikalık saygı duruşu ve  İstiklal Marşına davet etti.Ardından minikler öğrendikleri şiir ve şarkılarını sırasıyla büyük coşkuyla söylediler .29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programı Öğrencilerin ve Öğretmenlerin bayraklarını sallayarak çoşkuyla söyledikleri 10.Yıl Marşı ile sona erdi.Güneşli Okul Öncesi bölümü olarak Cumhuriyetimizin 93. yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve minnet ile anıyoruz.

 

Haber
:
Cihan Banu ŞEYHAN
Editör
:
Eda Doğan
Fotoğraf
:
Cihan Banu ŞEYHAN
Tarih
:
02 Kasım 2016, Çarşamba 17:34
Okunma
:
1.855 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları