Güneşli Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Güneşli Okyanus Koleji Okul Öncesi Drama İlgi ve Yetenek Çalışmalarında
Güneşli Okyanus Koleji Okul Öncesi Drama İlgi ve Yetenek Çalışmalarında Güneşli Okyanus Koleji Okul Öncesi Drama İlgi ve Yetenek Çalışmalarında
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Farklı sınıflardan öğrencilerin bir araya gelmesiyle oluşan drama yetenek sınıfı Kasım ayında drama öğretmeni Sevim Demir Aytaç ile drama derslerine başladı.

Öncelikle çocukların kendilerini ifade edebilmeleri için oyunsu süreçler içinde bir tv programı yapıldı. Çocuklar tek tek tv programına konuk olup drama dersinde neler yapmak istediklerini anlattılar. İlerleyen derslerde  çocuklara çeşitli beden egzersizleri, ses-nefes çalışmaları yaptırıldı. Drama sınıfına uyum sağlayabilmeleri için ikili ve grup çalışmalarına yer verildi. Oyuncak hikayesi, robot gezdirme, mekan tanıma, heykel-heykeltraş,  etkinlikleri yaptılar. Heykel-heykeltraş etkinliğinde birbirlerine şekil verdiler ve yaptıkları heykelleri alışverişe gelen müşterilerine tanıtarak çalışmalarını anlamlandırdılar. Yapılan bu çalışmalarda hem birbirleriyle daha iyi bir ekip olma yolunda adım attılar hem de bu alandaki yaratıcılıklarını gösterdiler. 


Haber
:
Sevim DEMİRAYTAÇ
Editör
:
Eda Doğan
Fotoğraf
:
Sevim DEMİRAYTAÇ
Tarih
:
06 Ocak 2016, Çarşamba 18:39
Okunma
:
2.253 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları