Güneşli Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Güneşli Okul Öncesi Çiçekler Grubu İletişim Araçlarını Tanıyor
Güneşli Okul Öncesi Çiçekler Grubu İletişim Araçlarını Tanıyor Güneşli Okul Öncesi Çiçekler Grubu İletişim Araçlarını Tanıyor
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Güneşli Okyanus Koleji Çiçekler Sınıfı öğrencileri olarak 16.12.2014 tarihinde iletişim ve haberleşme temamıza bağlı olarak evde araştırıp getirmiş olduğumuz iletişim araçları resimlerini inceledik.

Güneşli Okyanus Koleji Çiçekler Sınıfı öğrencileri olarak 16.12.2014 tarihinde iletişim ve haberleşme temamıza bağlı olarak evde araştırıp getirmiş olduğumuz iletişim araçları resimlerini inceledik. İlk olarak hangi iletişim araçlarını tanıdığımızı ve ne işe yaradıkları ile ilgili konuştuk. Daha sonra ise öğretmenimiz bizlere iletişim ve haberleşme araçları ile ilgili bilgiler verdi.  Okulumuzda bulunan telefon, bilgisayar, faks makinesi vb. araçları inceleme fırsatı bulduk. Daha sonra ise öğretmenimizin hazırlamış olduğu kareleri keserek herkes kendi televizyonunu oluşturdu ve içine ne izlemek istiyorsak onu resmettik. İncelemeler yapmak, kendi televizyonumuzu oluşturmak bizi oldukça heyecanlandırmıştı.


Haber
:
Sema Pala
Editör
:
Sema Pala
Fotoğraf
:
GAMZE TEZBAŞARAN
Tarih
:
19 Aralık 2014, Cuma 15:01
Okunma
:
1.839 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları