Güneşli Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Uluslararası Kongre 2. gün
Uluslararası Kongre 2. gün Uluslararası Kongre 2. gün
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri Üstün Zekalılar ve Üstün Yetenekliler İlköğretim Okulu Yöneticisi Elif Aslan'ın sunum ve konuşmasını gerçekleştirdiği kongrede ikinci gün de dolu dolu geçti.

6 Temmuz 2011 Çarşamba Günü başlayan Uluslararası Eğitimde Mükemmellik, Üstün Yeteneklilik, Yaratıcılık ve Gelişim Kongresi, akademisyenlerle, nobel ödüllü konuşmacıları, sunumları ve yoğun katılımıyla, ikinci gününde yine önemli isimleri ağırladı.

 

İstanbul Üniversitesi ile (The International Centre for Innovation in Education) ICIE'nin birlikte organize ettiği kongre, Okyanus Kolejleri Ana Sponsorluğu'nda, İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü'nde tüm hızıyla devam ediyor.

Okyanus Kolejleri Üstün Zekalılar ve Üstün Yetenekliler İlköğretim Okulu Yöneticisi Elif Aslan'ın sunum ve konuşmasını gerçekleştirdiği kongrenin ikinci gününde, Universite Paris Descartes, Fransa'dan Prof. Dr. Todd Lubart, Kimya alanında Nobel Ödüllü Prof. Dr. Aaron Ciechanover, Amerika'dan Prof. Dr. Zafra M. Lerman, Nottingham University Business School, İngiltere'den Lee Martin, Winnipeg University, Kanada'dan Prof. Dr. Ken McCluskey, Hacettepe Üniversitesi'nden Prof. Dr. Necate Baykaç Dönmez ve Universitat München, Almanya'dan Prof. Dr. Heinz Neber sunumları ve konuşmalarıyla yer aldılar.

Her günü dolu dolu ve yoğun katılım ile geçen kongrenin 3. gününde ise; Boğaziçi Üniversitesi’nden Prof. Dr. Füsun Akarsu’nun konuşmasıyla başlayan oturumlar, The University of Winnipeg, Kanada’dan Prof. Dr. Philip A. Baker, University of Koblenz-Landau, Almanya’dan Prof. Dr. Wolfgang Schnotz, University of Hafia, İsrail’den Prof. Dr. Roza Leikin'in sunumları ile devam etti

Kongrenin 3. günü, İstanbul Üniversitesi Hasan Ali Yücel Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selahattin Dilidüzgün, Texas A&M University College Station, USA Prof. Dr. Fred A. BonnerII. ve Tel Aviv University, İsrail’den Prof. Dr. Hanna David’in konuşmaları ile son buldu.

Her günü dolu dulu ve yoğun katılım ile geçen kongrenin 3. gününde ise; Boğaziçi Üniversitesi’nden Prof. Dr. Füsun Akarsu’nun konuşmasıyla başlayan oturumlar, The University of Winnipeg, Kanada’dan Prof. Dr. Philip A. Baker, University of Koblenz-Landau, Almanya’dan Prof. Dr. Wolfgang Schnotz, University of Hafia, İsrail’den Prof. Dr. Roza Leikin, İstanbul Üniversitesi Hasan Ali Yücel Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selahattin Dilidüzgün, Texas A&M University College Station, USA Prof. Dr. Fred A. BonnerII. Ve Tel Aviv University, İsrail’den Hanna David’in sununları ile devam etti.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
08 Temmuz 2011, Cuma 11:14
Okunma
:
10.786 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları