Güneşli Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Sevimli Kedi Garfield, Okyanuslular'la Buluştu
Sevimli Kedi Garfield, Okyanuslular'la Buluştu Sevimli Kedi Garfield, Okyanuslular'la Buluştu
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Çocukların en sevdiği çizgi film kahramanlarından olan sevimli kedi "Garfield", Okyanus Kolejleri'nin Güneşli ve Avcılar Kampüsleri'nde öğrencilerle buluştu.

Okyanus Koleji Güneşli Kampüsü, çocukların en sevdiği çizgi film karakterlerinden olan "Garfield"ı ağırladı.

Filmleri ve kitaplarıyla çocukların büyük beğenisini kazanan "Garfield", 17 Nisan 2012 Salı günü Güneşli Okyanus Koleji’nde öğrencilerle buluştu. Okul Öncesi ve İlkokul öğrencileri, konferans salonunda Garfield’ın yaptığı gösteri ile eğlendiler.

Öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektiren Garfield, resim, çıkartma ve karikatür kitaplarını imzaladı. Öğrencilerin sorularını da cevaplayan Garfield, daha sonra tekrar buluşmak üzere onlarla vedalaştı.

Çizgi film karakteri Garfield, Avcılar Okyanus Koleji'ne de misafir oldu. Avcılar Okyanus Koleji Okul Öncesi ve 1. Sınıf öğrencilerini kapsayan eğitici bir etkinlik gerçekleştirdi.

26 Nisan 2012 Perşembe ve 27 Nisan 2012 Cuma günleri gerçekleştirilen etkinlikte kitap okumanın önemi vurgulandı. 27 Nisan 2012 Cuma günü düzenlenen etkinlikte Garfield, minikleri oyunlarla eğlendirdi. Danslarla neşelerine neşe katan öğrenciler, almış oldukları kitapları Garfield’a imzalatmanın heyecanını da yaşadılar. Sınıflardaki mutluluk çığlıkları duyulmaya değerdi.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
23 Nisan 2012, Pazartesi 15:39
Okunma
:
3.497 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları