Güneşli Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Prof. Dr. İrfan Erdoğan'dan Konferans (VİDEO)
Prof. Dr. İrfan Erdoğan'dan Konferans (VİDEO) Prof. Dr. İrfan Erdoğan'dan Konferans (VİDEO)
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Prof. Dr. İrfan Erdoğan, Okyanus Koleji'nin tüm eğitimcilerine "Sınıf Yönetimi" ve "Eğitim Stratejileri" konularında konferans verdi.

Eğitimdeki kalite ve başarısıyla her geçen gün başarılı grafiğini biraz daha yükselten Okyanus Eğitim Kurumları, eğitimde mükemmellik adına çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

İstanbul Üniversitesi Hasan Ali Yücel Eğitim Fakültesi İlköğretim ABD Başkanı olan ve bir dönem Milli Eğitim Bakanlığı Talim Terbiye Kurulu Başkanlığı görevini yapmış Prof. Dr. İrfan Erdoğan 15 Ağustos 2011 Pazartesi Günü, Okyanus Kolejleri'nin öğretmenleriyle buluştu.

Eğitim konusunda akademik geçmişi, idari görevleri, tezleri, çalışmaları, makale ve kitapları bulunan Prof. Dr. İrfan Erdoğan, öğrenciler için en iyinin, önemlinin ne olduğu konusundaki sunumunu Bahçeşehir Okyanus Koleji Kampüsü'nde gerçekleştirdi.

Eğitim Stratejileri ve Sınıf Yönetimi ile ilgili sunumunu, hikaye anlatımları ve önemli sözlerle pekiştiren Erdoğan, iyi bir eğitimin püf noktalarını, metodlarını, yöntemlerini ve kitap seçimleri konusunda bilgileri de verdi.

Okyanus Koleji'nin dinamik ve güçlü öğretmen kadrosundan çok etkilendiğini belirten İrfan Erdoğan seminerinden sonra sınıfları da inceleme fırsatı buldu. Prof. Dr. İrfan Erdoğan Okyanus Kolejleri'nin eğitim alanında göstermiş olduğu farkındalıklar ve başarılarından dolayı idareci ve öğretmenleri tebrik etti.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
15 Ağustos 2011, Pazartesi 14:52
Okunma
:
14.415 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları