Güneşli Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Okyanuslular, İtalya'da
Okyanuslular, İtalya'da Okyanuslular, İtalya'da
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri, 20-24 Şubat 2012 tarihleri arasında rüyaların ülkesi İtalya’yı gezdi.

Okyanus Kolejleri öğrencileri, 20-24 Şubat 2012 tarihleri arasında düzenlenen tur ile İtalya'yı doyasıya gezdi.

Okyanuslular, Roma, Floransa ve Venedik gibi rüya şehirleri görme ve gezme şansını yakalayarak unutulmayacak 4 gece - 5 gün yaşadı.

1. GÜN : İSTANBUL – ROMA

İtalya’nın başkenti Roma'da panoramik şehir turu ile başlıyor…; Dünya tarihinin ve İtalya’nın başkenti olan bu güzel şehirdeki tur esnasında Colleseum, Fori dei Imperiali, Dünyanın en büyük kilisesi olan San Pietro Bazilikası, Pantheon, Via del Corso Caddesi, İspanyol Merdivenleri ve meydanı, Aşk Çeşmesi olarak da bilinen Trevi Çeşmesi gezildi.

2. GÜN : ROMA

Sabah kahvaltısından sonra outlet merkezinin olduğu ve aynı zamanda da Papa'nın yazlık evinin bulundugu Castelgandolfo'ya hareket edildi. Krater Gölü'nün süslemiş olduğu bu şirin kasabada gezi tamamladıktan sonra nefis göl manzarasının karşısındaki balık lokantasında öğle yemeği yenildi ve Dünyaca ünlü Tivoli Çeşmeleri'nin bulunduğu Tivoli Gezisi ile gün tamamlandı.

3. GÜN: ROMA – FLORANSA

Rönesansın merkezi olan İtalya'nın en önemli kenti Floransa’ya varış ve panoramik şehir tanıtım turunda Michelangelo Tepesi, Ponte Vecchio Köprüsü, Signoria Meydanı, Ufizzi Galerisi, Palazzo Vecchio, Duomo Katedrali, San Giovanni Battista Vaftizhanesi gibi önemli yerler gezildi.

4. GÜN: FLORANSA - VENEDİK

Venedik şehir turu ile öncelikle Vaporettolar, tarihi San Marco Meydanı ve San Marco Katedrali, Dükler Sarayı, Çan Kulesi, Büyük Kanal, Rialto Köprüsü rehber eşliğinde görüldü. Gondollar ile kanallar gezisine katılarak romantik ve tarihi kanalları su üstünden daha detaylı gezme imkânı yakalandı.

5. GÜN: VENEDİK– İSTANBUL

Sabah kahvaltısından sonra saat:16.00'ya kadar serbest zamanı olan Okyanuslular, Venedik Marcopolo Havalimanı'ndan hareketle saat:22.10’da İstanbul’a ulaştı.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
08 Mart 2012, Perşembe 13:23
Okunma
:
4.992 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları