Güneşli Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Okyanuslular'ın Renkli 23 Nisan Gösterisi
Okyanuslular'ın Renkli 23 Nisan Gösterisi Okyanuslular'ın Renkli 23 Nisan Gösterisi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri'nin tüm İlkokul Kademeleri'nde düzenlenen "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" kutlamaları, renkli görüntülere sahne oldu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Okyanus Kolejleri'nin İlkokul Kademeleri'nde de coşkuyla kutlandı.

Güneşli Okyanus Koleji'nde 20 Nisan 2012 tarihinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir tören düzenlendi. Anaokulu 6 Yaş miniklerinin de katıldığı program kapsamında, ilkokul öğrencileri, birbirinden güzel gösteriler yaparak velilerden büyük alkış aldılar.

"Dünya Çocukları", "Mehter Takımı" ve "Zeybek Ekibi" gösterisinin yanı sıra "Dans Grubu"nun yaptığı değişik danslarla da öğrenciler, tüm dünya çocuklarına armağan edilen bu bayramı neşe içinde kutladılar.

Avcılar Okyanus Koleji'nde de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle 20 Nisan 2012 Cuma günü saat 13.30’da Okyanus Park’ta bir tören düzenlendi. İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başlayan törende Okyanus Kolejleri Bando Takımı’nın gösterisinin ardından, ilkokul öğrencilerinden oluşan koro marş ve şarkılar söyledi.

Dans gösterileri ve halk oyunlarını beğeniyle izleyen veliler, öğrencilerin 23 Nisan coşkusuna ortak oldular. 23 Nisan şiirlerinin ardından, 5. Sınıf erkek öğrencilerinin sunduğu kule gösterisi büyük alkış aldı. Okyanus Park’ta gerçekleştirilen 23 Nisan kutlamaları, serbest oyun etkinlikleriyle son buldu.

Bahçeşehir Okyanus Koleji’nde de 20 Nisan 2012 Cuma günü gerçekleştirilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı töreni renkli görüntülere sahne oldu. Saat 09:30’da başlayan törende, bando eşliğinde saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından, okul öncesi ve ilköğretim kademesi öğrencileri hazırladıkları birbirinden güzel gösterilerle izleyen herkese keyifli saatler yaşattılar. Gösterisini bitiren öğrenciler daha sonra konferans salonuna geçerek, törenin kalan bölümlerini canlı olarak ekrandan izleme fırsatı buldular.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
25 Nisan 2012, Çarşamba 15:50
Okunma
:
5.985 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları