Güneşli Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Okyanuslular'ın Kapadokya Gezisi
Okyanuslular'ın Kapadokya Gezisi Okyanuslular'ın Kapadokya Gezisi
  • Paylaş
Okyanus Koleji Avcılar Kampüsü, doğa ve tarihin yaşayan yüzü Kapadokya'daydı.

Avcılar Okyanus Koleji öğrencileri, 7-9 Ekim 2011 tarihleri arasında düzenlenen Kapadokya Gezisi ile unutulmaz bir hafta sonu geçirdiler.

Kapadokya'nın tarihi yerlerini gezen öğrenciler, Ejderha Göktaşı Yağmuru'nu izleme ve Ay-Jüpiter gözlemi yapma imkanı da buldular.

7 Ekim 2011 Cuma Akşamı, yola çıkan öğrenciler, 8 Ekim 2011 Cumartesi Sabahı, Ürgüp'e ulaştılar. Tur Rehberi eşliğinde Devrent Hayalgücü Vadisi, Peribacaları, Paşabağları, Avanos Merkez ve Kızılırmak'ı gezen öğrenciler, uğradıkları Çömlek Atölyesi'nde de hem çömleklerin yapılışını izlediler, hem de kendileri çömlek yapmayı denediler.

Göreme Açıkhava Müzesi, Esentepe ve Uçhisar gezileri ile devam eden turda öğrenciler, yoğun bir günün ardından otele yerleşerek dinlendiler.

Göktaşı Yağmuru'nun izleneceği gözlem alanına doğru yola çıkan grup, gözlem alanında kurulan teleskoplarla Ay ve Jüpiter gözlemi yapma fırsatı da buldu.

9 Ekim Pazar Günü, gezmeye kaldıkları yerden devam eden Okyanuslular, Kaymaklı Yer altı Şehri ve Ihlara Vadisi’ni gezip Belisırma Köyü'nde yenen yöresel öğle yemeğinin ardından İstanbul’a doğru yola çıktılar. Aynı gece İstanbul'a ulaşan Okyanus öğrenci ve velileri, unutamayacakları bir hafta sonu geçirdiler.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
13 Ekim 2011, Perşembe 16:38
Okunma
:
4.100 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları