Güneşli Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Okyanus'tan "Okula Merhaba" Şenlikleri
Okyanus'tan "Okula Merhaba" Şenlikleri Okyanus'tan "Okula Merhaba" Şenlikleri
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri'nin Avcılar Kampüsü tarafından Pelican Mall Alışveriş Merkezi’nde, Beylikdüzü Kampüsü tarafından da Solarkent Sitesi'nde çocuklar için “Okula Merhaba” şenlikleri düzenlendi.

Okyanus Kolejleri, yeni eğitim öğretim yılını çocuklar için düzenlediği "Okula Merhaba" şenlikleri ile karşıladı.

Avcılar Okyanus Koleji tarafından Pelican Mall Alışveriş Merkezi’nde gerçekleştirilen “Okula Merhaba” etkinliğinde büyük küçük herkes hoşça vakit geçirdi.

9 Eylül 2012 Pazar günü 14:00-19:00 saatleri arasında düzenlenen şenlikte çocuklar; boyama etkinliği, kum boyama atölyesi ve okula dönüş kutlamalarında gönüllerince eğlendiler. Okula başlayacak olmanın heyecanını yaşayan çocuklar, Okyanus Kolejleri'nin nostaljik okul servisine binerek, şarkılar söylediler.

Avcılar Okyanus Koleji tarafından 15 Eylül 2012 Cumartesi günü Academia Apartments'da düzenlenen etkinlikte de çocuklar, şişme oyun alanında hoplayıp zıplayarak eğlendiler. Karagöz Ve Hacivat gösterisini izleyen çocuklar, oyunlar oynayarak keyifli bir hafta sonu geçirdiler.

Beylikdüzü Okyanus Koleji tarafından da, 11 Eylül 2012 Salı günü 16.30-19.00 saatleri arasında Solarkent Sitesi'nde çocuklar için eğlence düzenledi. Şişme oyun alanında doyasıya eğlenen çocuklar, animatör eşliğinde çuval yarışması, yüz boyama etkinlikleri yaptılar. Çuval yarışmasına katılan tüm çocuklara çeşitli hediyeler verildi.

Bahçeşehir Okyanus Koleji'nin Prestige Mall Alışveriş Merkezi’nde çocuklar için düzenlediği "Back To School" etkinliği de renkli görüntülere sahne oldu. 15 Eylül 2012 Cumartesi günü gün boyu süren (saat:10.00-22.00) etkinlikte; maske yapım atölyesi ve animasyon gösterilerinin yanı sıra jonglör gösterisi de büyük ilgi gördü.

16 Eylül 2012 Pazar günü ise yine gün boyu süren etkinlikte, çerçeve yapım atölyesi, animatör eşliğinde animasyon gösterileri ve “Hayalci Hayri’nin Sihirli Sandığı" adlı tiyatro gösterisi çocuklara keyifli saatler yaşattı.

Bahçeşehir Okyanus Koleji tarafından 22 Eylül 2012 Cumartesi günü de Olimpos Siteleri'nde çocuklar için bir etkinlik düzenlendi. 15.00-20.00 saatleri arasında gerçekleştirilen etkinlikte, oyun parkurları, animasyon gösterileri, yüz boyama ve Maske Yapım Atölyesi ile çocuklar doyasıya eğlendiler.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
13 Eylül 2012, Perşembe 14:37
Okunma
:
3.760 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları