Güneşli Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Okyanus'ta Yavuz Seçkin Fırtınası
Okyanus'ta Yavuz Seçkin Fırtınası Okyanus'ta Yavuz Seçkin Fırtınası
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Okyanus Koleji, sevilen oyuncu ve şakacı Yavuz Seçkin ile öğrencilerini buluşturdu.

Güneşli Okyanus Koleji İlköğretim ve Lise öğrencileri, sevilen oyuncu Yavuz Seçkin ile buluştu.

Radyo-tv programcısı, komedyen ve oyuncu Yavuz Seçkin18 Kasım 2011 Cuma Günü, gerçekleştirilen etkinlikte, oyunculuk anılarını öğrencilerle paylaştı.

Öğrencilerle deneyim ve görüşlerini paylaşan Seçkin, 50 ünlü kişinin taklidini yapabildiğini, fakat taklit ve şaka yaparken içeriğinin abartılmaması gerektiğini vurguladı. Oyuncu, öğrencilere ünlülerin taklitlerini yaparak, katılanları kahkahaya boğdu.

Seçkin, ilk defa kendi ad ve soyadını taşıyan kişiyle Okyanus Koleji'nde buluştu. Özel bir şirkette pilot olarak görev alan Yavuz Seçkin ile isim benzerliğinden doğan anılarını paylaştı. Hayretini gizleyemeyen oyuncunun bu şaşkınlık dakikaları, TNT Televizyonu'ndan gelen gazeteciler tarafından kaydedildi.

Saat:14.10 ile 15.30 arası soru - cevap şeklinde öğrencilerle keyifli bir söyleşi gerçekleştiren Seçkin “Beni Okyanus Koleji öğrencileri ile buluşturduğunuz için siz sevgili hocalarımıza çok teşekkür ederim. Başarılarınızın devamını diliyorum, tekrar buluşmayı ve keyifli dakikalar geçirmeyi diliyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum." diye düşüncelerini Okyanus Anı Defteri'ne  yazdı.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
19 Kasım 2011, Cumartesi 10:27
Okunma
:
2.746 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları