Güneşli Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Okyanus'ta Okula Eğlenceli Başlangıç
Okyanus'ta Okula Eğlenceli Başlangıç Okyanus'ta Okula Eğlenceli Başlangıç
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
10 Eylül 2012 Pazartesi günü okula başlayan Okyanus Koleji 1. Sınıf öğrencileri, ilk haftayı çeşitli etkinlik ve oyunlarla eğlenerek geçirdiler.

Okyanus Kolejleri'nde, Anaokulu ve İlkokul 1. Sınıf öğrencilerinin okula kolay alışmalarını sağlamak amacıyla "Oryantasyon Haftası" düzenlendi. 10 Eylül 2012 Pazartesi günü okula başlayan minikler, ilk haftayı eğlenceli etkinliklerle geçirdiler.

Beylikdüzü Okyanus Koleji'ndeki Oryantasyon Haftası'nda, şişme oyun alanında hoplayıp zıplayan, çeşitli oyunlar oynayan minikler, yüz boyama etkinliğine de katılarak onlar için özel olarak getirtilen pamuk şekerlerini afiyetle yediler.

Güneşli Okyanus Koleji'nde de Oryantasyon Haftası'nda renkli etkinlikler düzenlendi. Minikler için en büyük sürpriz ise palyaço oldu. Sınıfa gelen palyaçoyla eğlenen minikler, şişme oyun alanında da enerjilerini atarak, okula başlamanın mutluluğunu yaşadılar.

Avcılar Okyanus Koleji'nde ise çeşitli etkinliklerle geçen Oryantasyon Haftası'nda minikler doyasıya eğlendiler. Okul ortamına yeni adım atan minikler; şişme oyun alanı, rodeo ve diğer etkinliklerle keyifli saatler geçirdiler. Avcılar Okyanus Koleji Okul Müdürü Yücel Çalışkan da Oryantasyon Haftası’nda minikleri sınıflarında ziyaret ederek, onların heyecanına ortak oldu.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
14 Eylül 2012, Cuma 16:10
Okunma
:
3.812 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları