Güneşli Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Okyanus'ta "Guess What" Yarışması
Okyanus'ta "Guess What" Yarışması Okyanus'ta "Guess What" Yarışması
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri'nin Avcılar, Beylikdüzü, Ataşehir ve Güneşli Kampüsleri'nde İlkokul 2. ve 3. Sınıf öğrencileri, "Guess What" Yarışması'nda hem eğlendiler, hem de İngilizce pratiği yaptılar.

Okyanus Kolejleri'nde öğrencilerin eğlenerek İngilizce öğrenmesini sağlayan etkinliklere devam ediliyor.

Avcılar ve Beylikdüzü Okyanus Koleji İlkokul 2. ve 3. Sınıf öğrencileri, 14 Kasım 2012 Çarşamba günü gerçekleştirilen "Guess What" Yarışması'na katıldılar.

Meslek grupları, nesneler ve hayvanlar konu başlıkları altındaki resimleri en kısa sürede tahmin edip İngilizce doğru bir şekilde yazmayı gerektiren yarışmada; öğrenciler hem eğlendiler, hem de İngilizce pratiği yaptılar.

Avcılar Okyanus Koleji'nde yarışmayı 1. bitiren grup şu öğrencilerden oluştu: "Kerem Taha Hardal, Oğuz Kutlu, Sude Çamkaya, Hira Gürbulak."

Beylikdüzü Okyanus Koleji'nde de, Zeynep Çoban, Doğanur Mercan, Erdem Deha Altıner ve Sıla Özgül'ün yer aldığı grup 1. oldu.

Okyanus Koleji Güneşli Kampüsü'nde de 15 Kasım 2012 Perşembe günü 3-A ve 3-B Sınıfı öğrencilerinden oluşan bir grup, İngilizce öğretmenleri eşliğinde "Guess What" Yarışması yaptı. Yarışmada tatlı bir rekabet yaşayan öğrenciler, bu zevkli yarışmanın sonunda müzik eşliğinde dans ederek eğlendiler.

Güneşli Kampüsü'nde İlkokul 2. Sınıf öğrencileri arasında, 14 Kasım 2012 Çarşamba günü gerçekleştirilen "Guess What" Yarışması'nı 1. bitiren grup ise şu öğrencilerden oluştu: Sera Özer, Kıvanç Ersoy, Beyza Mugan, Kaan Toptaş ve Nida Uca. Bazı velilerin de fırsat bularak izleme şansı yakaladığı yarışma, oldukça heyecanlı geçti.

Ataşehir Okyanus Koleji'nde de 2. Sınıflar arasında Kasım ayı etkinliği olarak yapılan "Guess What" Yarışması'nı da 2-A Sınıfı'ndan Azra Ilgaz kazandı.

 

 

 

 

 

 

 

 


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
20 Kasım 2012, Salı 14:27
Okunma
:
4.050 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları