Güneşli Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Okyanus Koleji Jurassıc Land‘da
Okyanus Koleji Jurassıc Land‘da Okyanus Koleji Jurassıc Land‘da
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Okyanus Koleji Güneşli Kampüsü öğrencileri Jurassic Land'e gezi düzenledi.

Okyanus Kolejleri Güneşli Şubesi 1 Mart 2012 Pazartesi günü 4. ve 5. sınıf öğrencilerinin İngilizce öğretmenleri eşliğinde Forum İstanbul’da yer alan Türkiye’nin ilk tema parkı ünvanına sahip Jurassic Land’e keyifli bir gezi gerçekleştirdiler.

Eğitim ile eğlenceyi birleştiren “Edutainment” konseptiyle tasarlanan ve 10 bin metrekarelik dev bir alana kurulu olan Jurassic Land; 70 dinozorun birebir replikaları'nın yeraldığı benzersiz müzesi, Türkiye’nin en büyük 4D-6 efektli sineması, eğlenirken öğrenme imkanı sunan laboratuvarı, show garden’ı ve özel ürünlerin yer aldığı mağazası ile öğrencileri kendisine hayran bıraktı.

Jurassic Land’de maceraya müze ile başlayan öğrenciler, dinazorların dünyasına Jurocopter ile 4 boyutlu bir keşif gerçekleştirdiler. Ardından bilim merkezine rehberler eşliğinde kısa bir tur yapıldı. Son olarak Show Garden etabında onlarca animatronik dinozorun doğal ortamlarında yeniden hayat bulduklarına tanık olan öğrenciler, yaptıkları küçük alışverişler ve yanlarında hatıralarıyla etkinliği eğlenceli bir şekilde tamamladılar.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
12 Mart 2012, Pazartesi 17:30
Okunma
:
1.541 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları