Güneşli Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Öğrencilerin Teknoloji Serüveni
Öğrencilerin Teknoloji Serüveni Öğrencilerin Teknoloji Serüveni
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Güneşli Okyanus Koleji 1. Sınıf öğrencileri "Bilişim Teknolojisi"ni eğlenceli etkinliklerle öğreniyorlar.

Bilişim Teknolojisi'nin hayatımızın her alanına girmesiyle, bu eğitime küçük yaşta başlanması önemli bir gereklilik oldu.

Okyanus Kolejleri, bilişim eğitimini İlkokul 1. Sınıf itibariyle başlatıyor. 8. Sınıf'a kadar devam eden Bilişim Teknolojileri dersi, 3. Sınıf'tan itibaren Web Tasarımı dersine kadar uzanıyor.

Artık çocuklar sokakta değil evlerinde teknolojiyi kullanarak vakit geçiriyorlar. Okyanus Kolejleri Bilişim Teknolojileri Zümresi de öğrencilerin bilişim teknolojisini en doğru şekilde kullanmaları için dersler verip, onları bu konuda eğitici çalışmalar yapıyor.

Güneşli Okyanus Koleji Bilişim Teknolojisi öğretmenleri, 1. Sınıf öğrencilerine el becerilerini geliştirmeleri için 7-11 Ocak 2013 tarihlerinde gerçekleştirilen derste eğlenceli etkinlikler yaptırdılar.

Resim defterine çizdikleri resimleri bilgisayara bir küçük mimar gibi işleyen minikler, bu sayede farklı dünyalarda yolculuğa çıktılar.

"Öğretmenim; acaba biz resmimizi yaparken bu kasanın içinde neler oluyor?" diye soran miniklere kasayı bir insan vücuduna benzeterek tanıtan öğretmenleri, onlara aydınlatıcı bilgiler verdi.

 

 

 


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
14 Ocak 2013, Pazartesi 12:04
Okunma
:
2.499 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları