Güneşli Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Güneşli Okyanus'ta, Spor Yetenek Kulübü Yıl Sonu Gösterileri
Güneşli Okyanus'ta, Spor Yetenek Kulübü Yıl Sonu Gösterileri Güneşli Okyanus'ta, Spor Yetenek Kulübü Yıl Sonu Gösterileri
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Güneşli Okyanus Koleji Spor Yetenek Kulübü öğrencileri, tüm yıl boyunca hazırladıkları gösterileri yıl sonunda başarıyla sundular.

Okyanus Kolejleri, yetenek merkezli eğitim anlayışıyla sunduğu "Yetenek Kulübü" eğitimini, 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı'nda da başarıyla gerçekleştirdi.

Okçuluk, aikido, speed stacks, jimnastik, doğa sporları gibi birçok spor dalında öğrencilerin yeteneklerini geliştirmesini sağlayan Okyanus Kolejleri'nde yıl sonu kulüp etkinlikleri düzenlendi.

Güneşli Okyanus Koleji’nde, 24 Mayıs 2014 Cumartesi günü saat 10.00'da Beden Eğitimi Zümresi'nin organize ettiği spor kulüpleri yıl sonu gösterileri yapıldı. Etkinliğe öğrenci ve velilerin ilgisi yoğundu.

 

Speed Stacks, Aikido, Jimnastik, Doğa Sporları ve Jimnastik Gösterisi

Etkinlik, Speed Stacks Kulübü'nün gösterisi ile başladı. Öğrenciler, gösteride sene içerisinde yapmış oldukları çalışmalarla bu alanda kaydettikleri aşamayı gösterdiler.

Öğretmen Erdem Aydın'ın Speed Stacks Kulübü öğrencileri ile hazırladığı gösteri de büyük ilgi topladı.

Yeni bir sportif branş olmasına rağmen, öğrenciler sene içerisinde hız ve koordinasyon kazanarak kendilerini bu alanda geliştirdiler.

Aikido Öğretmeni Mehmet Fikret Taşçı tarafından hazırlanan aikido gösterisinin ardından, Jimnastik Kulübü öğrencileri Öğretmen Canan Nizamoğlu ile birlikte gösterilerini sundular

Jimnastik gösterisinin ardından Doğa Sporları Öğretmeni Fatma Eyüpoğlu tarafından hazırlanan tırmanış ve çadır kurma gösterisi gerçekleştirildi.

Etkinlik, Okçuluk Öğretmeni Sezer Gürbüz tarafından hazırlanan Okçuluk gösterisi ile son buldu.

Öğrenci ve öğretmenlerimize bu güzel gösteriler için teşekkür ederiz...


Haber
:
Nihal GÖKTEPE
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Fotoğraf
:
Esra BABAGÜR
Tarih
:
09 Haziran 2014, Pazartesi 13:06
Okunma
:
3.452 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları