Güneşli Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Güneşli Okyanus Koleji'nde "Öğretmenler Günü" Kutlaması
Güneşli Okyanus Koleji'nde "Öğretmenler Günü" Kutlaması Güneşli Okyanus Koleji'nde "Öğretmenler Günü" Kutlaması
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Güneşli Okyanus Koleji öğretmenleri ve öğrencileri "Öğretmenler Günü"nü 24 Kasım 2014 Salı günü düzenlenen bir programla kutladı.

Güneşli Okyanus Koleji'nde 24 kasım 2014 Salı günü düzenlenen "Öğretmenler Günü" kutlama programı,  Başta baş öğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve ebedi hayata göç etmiş bütün öğretmenlerimizin anısına saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı. Edebiyat Öğretmeni Hakan Özay’ın  günün anlam ve önemini anlatan konuşması ile devam eden törende, daha sonra Türk Tarih Kurumunun öğretmenler günü ile ilgili hazırladığı kısa filmi gösterildi.

Okyanus Koleji 10. Sınıf öğrencilerinden Yusuf Can Çelik ve  Fatih Çoşkunpınar öğretmenler için yazdıkları şiirleri okudular. Ardından  9. Sınıf öğrencilerinden Özge Tunçdemir  ve 10-A Sınıfından Melis Öztürk  günün anlam  ve önemi ile ilgili öğretmenlerine yazdıkları mektupları okudular. İngilizce öğretmeni Tunahan Koç’un okuduğu şiirin ardından programın son bölümünde İngilizce öğretmeni Aslı Özses’in söylediği "Ayrılık"  ve "Yesterday" şarkılar ile öğrenciler ve öğretmenlerimiz keyifli bir öğretmenler günü geçirdiler. 


Haber
:
Ahu AYDIN KARADAĞ
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
rüya özcan
Tarih
:
04 Aralık 2015, Cuma 10:49
Okunma
:
2.904 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları