Güneşli Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Güneşli Okyanus Koleji'nde 10 Kasım
Güneşli Okyanus Koleji'nde 10 Kasım Güneşli Okyanus Koleji'nde 10 Kasım
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Ulu Önder Atatürk, ölümünün 77.yıl dönümünde düzenlenen anma töreniyle Güneşli Okyanus Koleji’nde tüm ilkokul öğrencileri tarafından özlem, şükran ve sevgiyle anıldı.

Güneşli Okyanus Koleji’nde 2. katta koridorda  tüm  ilkokul öğrencileri 10 Kasım  2015 Salı günü Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve ebediyete göçmüş tüm şehitler için önce 1 dakikalık saygı duruşunda bulundular  ve ardından İstiklal Marşı'nı okudular.

Daha sonra konferans salonunda ilkokul, ortaokul, lise öğrencileri, okul idarecileri saygı duruşundan sonra istiklal marşını okudular.3-A Sınıf Öğretmeni Gürkan KARAGÖZ  günün anlamı ve önemi için bir  konuşma yaptı.

Ardından 3-A ve 3-B öğrencilerin tamamı  müzik öğretmenimiz Sinem ŞAHİN eşliğinde Ulu Önder Atatürk için  tüm koro çalışmalarını sundular. 

UYKUSUZ GECELER”  adlı oratoryo da  görev alan öğrenciler: Ataberk YILDIRIM, Mert Ali GÜNER, İsmail Ömer KOÇ, Doruk Ada BAŞEY, Furkan DEMİREL, Damla Rana PAÇAL, Ebrar İMAMOĞLU, Heval AHVAL, Gökçe YILDIZ, Ülkü AKKEÇE, Ali Yağız DEMİRER, Eren BAHADIR, Cem Arif IŞIK, Hamza YAZICIOĞLU, Selim ALTIN, Ulaş TINAZTEPE, Sueda Rabia YAMAN, Gizem ÇOLAKOĞLU, Elif Eylül TUNCER, Cansu MUTLU.) çalışmalarını sundular.

 3-A Sınıfından Ayşe Melek KAYA ve 3-B Sınıfından Rana GÜRLER birbirinden güzel şiirleri okudular.

Son olarak 3. Sınıf öğrencilerinden  (Doruk ERDEM, Elif GAYRET, Eylül ŞENGÜLER, Maya ŞEFİK, Elif Eylül YİĞİT, Merve Ece SARIKAYA, Nida ORUÇ, Ömer Asaf ÖZEL, Mehmet Ege KÖSEER, Şevval ARISOY, Zeynep Zübeyde KESKİNBALTA, Elif SAĞAR, Hanzade KOÇ, İkram Talha İNCEL, Ömer) “İZİNDEYİZ  ATAM”  şarkısı eşliğinde  tüm  öğretmen ve öğrencilere duygulu anlar yaşattılar.

 

 

 

 


Haber
:
İlknur Özlem Ergün
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
SEMRA AYDINCI
Tarih
:
06 Aralık 2015, Pazar 00:54
Okunma
:
2.843 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları