Güneşli Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Engelli Şampiyon Sporcular, Yaz Spor Okulu Öğrencileriyle Buluştu
Engelli Şampiyon Sporcular, Yaz Spor Okulu Öğrencileriyle Buluştu Engelli Şampiyon Sporcular, Yaz Spor Okulu Öğrencileriyle Buluştu
  • Paylaş
2012 Engelliler Atletizm Dünya Şampiyonu Hamide Kurt ile Engelliler Gülle ve Disk Atma Türkiye Şampiyonu Hamza Doğan, Güneşli Okyanus Koleji'nde Yaz Spor Okulu öğrencileri ile buluştu.

Engellerin spora ve başarıya engel olmayacağını kanıtlayan iki şampiyon sporcu, Okyanus'a konuk oldu...

2012 Engelliler Atletizm Dünya Şampiyonu Hamide Kurt ile Engelliler Gülle ve Disk Atma Türkiye Şampiyonu Hamza Doğan, 12 Ağustos 2013 Pazartesi günü Güneşli Okyanus Koleji'nde Yaz Spor Okulu öğrencileri ile buluştu.

Öğrencilere hitap eden Kurt ve Doğan, engellerin spora engel olamayacağını ve sağlıklı beden için spor yapılması gerektiğini belirtti.

Başarılı sporcuları dikkatle dinleyen öğrencilerin, merak ettikleri sorulara aldıkları cevaplar karşısında şampiyon sporculara hayranlıkları bir kez daha arttı.

 


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
15 Ağustos 2013, Perşembe 09:59
Okunma
:
1.811 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :
ORHAN AKYÜZ / 29 Ağustos 2013, Perşembe 19:24
Bu tarz faaliyetlerinizi Takdir ediyor Türkiye de örnek okul olarak devamlı ödüller almanız için sizi destekliyor tüm öğretmen ve yöneticilere başarılarının devamını diliyorum..
FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları