Güneşli Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Bağcılar İlçesi'ndeki Okulların Müdürleri Okyanus'ta Buluştu
Bağcılar İlçesi'ndeki Okulların Müdürleri Okyanus'ta Buluştu Bağcılar İlçesi'ndeki Okulların Müdürleri Okyanus'ta Buluştu
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Güneşli Okyanus Koleji, Bağcılar İlçesi'nde bulunan tüm okulların müdürlerinin katıldığı toplantıya ev sahipliği yaptı.

Bağcılar'da faaliyet gösteren tüm resmi ve özel okulların müdürleri, 4 Şubat 2013 Salı günü Güneşli Okyanus Koleji'nde düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

Konferans Salonu'nda saat 14.00'te Güneşli Okyanus Koleji Okul Müdürü Onur Kaşkaya'nın açılış konuşmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan toplantı, Bağcılar İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yılmaz'ın okul müdürleri ile karşılıklı sohbet şeklindeki konuşması ile devam etti.

2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem sonu, 2. Dönem başı itibarı ile; eğitim, öğretim, tedarik ve okullardaki fiziki değişikliler, yapılmış ve yapılacak çalışmalar ile ilgili değerlendirmelerde bulunulan toplantıda, tespitler ve temenniler dile getirildi.

Bağcılar İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yılmaz'ın Okyanus Kolejleri'ne teşekkür etmesiyle sona eren toplantının ardından, misafirler kokteyl salonunda ağırlandı. Yapılan ikram eşliğinde sohbet etme imkanı bulan okul müdürleri, memnuniyetlerini belirttiler.

Bağcılar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bu toplantı için Güneşli Okyanus Koleji'ni tercih etmelerinden dolayı, toplantıya  katılan tüm okul  müdürlerine de katılımlarından dolayı teşekkür ederiz...


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
06 Şubat 2014, Perşembe 10:59
Okunma
:
3.339 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları