Güneşli Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | 4. Sınıflar'ın Ders Etkinlikleri
4. Sınıflar'ın Ders Etkinlikleri 4. Sınıflar'ın Ders Etkinlikleri
  • Paylaş
Güneşli Okyanus Koleji 4. Sınıf öğrencileri Fen ve Teknoloji ile Sosyal Bilgiler dersinde, konuları pekiştirecek ödev çalışmaları yaparak, okulda sergilediler.

Okyanus Kolejleri'nde dersler kapsamında yapılan çeşitli etkinliklerle öğrencilerin kalıcı öğrenmeyi sağlaması amaçlanıyor.

Güneşli Okyanus Koleji’nde 5 Aralık 2012 Çarşamba günü 4-A ve 12 Aralık 2012 Çarşamba günü de 4-B Sınıfı öğrencileri, Fen ve Teknoloji Dersi kapsamında yaptıkları çalışmaları sergilediler.

Öğrenciler,"Madde Değişimi" konusundaki "Araştıralım Hazırlanalım" etkinliği kapsamında; Peri Bacaları'nın oluşumu, Kapadokya'nın konumu, volkanların patlaması ve jeolojik oluşumu hakkında araştırma ödevi hazırladılar.

Hazırladıkları çalışmaları sınıfta sergileyen öğrenciler, doğa olaylarının peri bacalarının bugünkü halini almasındaki rolünü anlayarak doğada meydana gelen olayların madde üzerindeki etkisinin önemini daha iyi kavradılar.

Güneşli Okyanus Koleji’nde 13 Aralık 2012 Perşembe günü de, 4. Sınıf öğrencileri Sosyal Bilgiler dersinde "Soy Ağacı"nı öğrendiler ve performans ödevi olarak kendi soy ağaçlarını oluşturdular.

Bu sayede öğrenciler hem kendi ailelerini arkadaşlarına tanıttılar, hem de arkadaşlarının ailelerini tanımış oldular. Ortaya çıkan aile fotoğrafları okul koridorunda sergilendi.

 


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
20 Aralık 2012, Perşembe 14:58
Okunma
:
9.072 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları