Güneşli Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | 4. Sınıflar'dan Engelliler Okulu'na Ziyaret
4. Sınıflar'dan Engelliler Okulu'na Ziyaret 4. Sınıflar'dan Engelliler Okulu'na Ziyaret
  • Paylaş
Avcılar Okyanus Koleji 4. Sınıf öğrencileri Eyüp Halıcıoğlu'nda bulunan Mehmet Oyal Özel Eğitim Okulu'ndaki engelli kardeşlerini ziyaret ettiler.

"Engellilik yalnızca engeli olan birey ve ailelerinin değil, tüm toplumu ilgilendiren önemli bir konudur. Huzurlu ve güvenli bir toplum oluşturulmasının yolu, engelli bireylerin de toplumun birer parçası haline getirilmesi ile mümkündür." 

Bu düşünceden hareketle Okyanus Kolejleri de engelliler okuluna sevgi köprüsü kurdu..

Avcılar Okyanus Koleji 4. Sınıf öğrencileri 19 Aralık 2012 Çarşamba günü Eyüp Halıcıoğlu'nda bulunan Mehmet Oyal Özel Eğitim Okulu'nu ziyaret ettiler.

Tüm sınıfları gezen Okyanuslu öğrenciler, okulun öğrencileri ile kısa sürede kaynaştılar. Engelli kardeşlerine hediyeler veren Okyanuslular, onların mutluluğu ile mutlu oldular.

Gezide fotoğraf karelerine yansıyan görüntüler de, Okyanuslular ile Mehmet Oyal Özel Eğitim Okulluları'ndaki öğrencilerin kalplerinde engel olmadığını ispatladı.

Şimdiye kadar yaptıkları geziler içinde en çok bu geziden etkilendiklerini belirten 4. Sınıf öğrencileri, Mehmet Oyal Özel Eğitim Okulu gibi okulları bundan sonra da ziyaret etmek istediklerini dile getirdiler.

 

 


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
24 Aralık 2012, Pazartesi 15:16
Okunma
:
4.621 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları