Güneşli Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | 2. Sınıflar'ın "Değerlerimiz" Ağacı
2. Sınıflar'ın "Değerlerimiz" Ağacı 2. Sınıflar'ın "Değerlerimiz" Ağacı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Güneşli Okyanus Koleji 2. Sınıf öğrencileri; toplumsal ve ahlaki değerlerimizi pekiştirmek ve arkadaşlarına hatırlatmak amacıyla "Değerlerimiz" ağacı yaptılar.

Eğitim ve yaşam merkezi olan Okyanus Kolejleri'nde, öğrencilere "Değerlerimiz" bilinci de aşılanıyor...
 
Güneşli Okyanus Koleji 2. Sınıf öğrencileri, toplumsal ve ahlaki değerlerimizi pekiştirmek amacıyla 4 Kasım 2013 Pazartesi günü "Değerlerimiz" ağacı yaptılar.
 
Her ay bir konuyu seçerek; ağaçlarında şiir, yazı ve resimlerle yansıtacak olan öğrenciler, arkadaşlarına değerlerimizi hatırlatacaklar.
 
Kasım ayında arkadaşlık kavramını ele alan öğrenciler, "Değerlerimiz" ağacını arkadaşlığı anlatan yazı ve resimlerle süslediler.
 
2. Sınıf öğrencileri 13 Aralık 2013 Cuma günü yapılan etkinlikte ise, "Değerlerimiz Ağacı"nda yeni bir değeri arkadaşlarına hatırlattılar.
 
Aralık ayında Yardımlaşma ve Dayanışma kavramını ele alan öğrenciler, "Değerlerimiz Ağacı"nı yardımlaşma ve dayanışmanın önemini anlatan yazı, şiir ve resimlerle süslediler.
 
Öğrenciler, arkadaşlarının farklı değerler üzerinde düşünmelerine, düşüncelerini ifade etmelerine ve kazandıkları değerleri davranışa dönüştürmelerine yardımcı oldular.

 


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
16 Aralık 2013, Pazartesi 14:40
Okunma
:
3.579 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları