Güneşli Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | "Çılgın Profesörler" İle Bilimsel Yolculuk
"Çılgın Profesörler" İle Bilimsel Yolculuk "Çılgın Profesörler" İle Bilimsel Yolculuk
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Güneşli Okyanus Koleji öğrencileri, İstanbul Florya Akvaryum'da gösteri yapan "Çılgın Profesörler"le deneyler yaparak, hem eğlendi hem öğrendi.

Okyanus Kolejleri Güneşli Kampüsü öğrencileri, 13 Mart 2012 Salı günü Fen ve Teknoloji Öğretmenleri ile birlikte İstanbul Florya Akvaryum'da gösteriye başlayan "Çılgın Profesörler"i ziyaret etti.

Türkiye’de ilk defa çocuklarla buluşan "Çılgın Profesörler", çocukların hayal gücünü ve merak duygularını harekete geçirerek onlara bilim, sağlık, hijyen, ilaç kullanımının önlenmesi, çevre ve doğa gibi alanlardaki ilgilerini tetikleyecek eğlenceli aktiviteler gerçekleştiriyor. 

Çocukların birebir katıldıkları deneyler ve etkinlikler ile eğlenceli ve eğitici 120 adet atölye çalışması sunan "Çılgın Profesörler", çocuklara bilimin tüm formlarını tanıttı. Çevre, sürdürülebilir gelişim, suyun kullanımı, toprak, sera etkisi, beslenme, astronomi, hayat bilgisi gibi atölye çalışmaları içeren gösterilerle "Çılgın Profesörler", çocukların kendilerine güvenlerini, motivasyonlarını ve merak duygularını geliştirirken gelişimlerini sağlıyor.

Güneşli Okyanus Koleji öğrencileri de, gösteride yapılan deneylere katılarak, keyifli ve heyecanlı dakikalar yaşarken bilimsel bir yolculuğa çıktılar.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
15 Mart 2012, Perşembe 17:15
Okunma
:
2.734 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları