Fatih Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Türkçe Zümresi Tarafından 5. Sınıflar Arasında "Masal Anlatma Yarışması" Düzenlendi
Türkçe Zümresi Tarafından 5. Sınıflar Arasında "Masal Anlatma Yarışması" Düzenlendi Türkçe Zümresi Tarafından 5. Sınıflar Arasında "Masal Anlatma Yarışması" Düzenlendi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Fatih Okyanus Koleji konferans salonunda 17 Kasım 2017 Cuma günü yapılan yarışmada, masal kahramanları Okyanus'a konuk oldu.

Okyanus Kolejleri Türkçe Zümresi tarafından düzenlenen  "5. sınıflar Arası Masal Anlatma Yarışması" kampüs bazında birincinin seçimi, 17 Kasım Cuma günü Fatih Okyanus Koleji’nde gerçekleşti. Halk kültürünü yansıtan, sözlü edebiyat ürünümüz olan masal kahramanlarını sahnede canlandıran 5. sınıf öğrencileri heyecan yaşadılar ve heyecanlarını bütün herkese yansıttılar. Birbirinden güzel masalları anlatmak için yarışan öğrenciler; beden dili, ses tonu ve ikna kabiliyetlerini kullanarak jüri üyelerini etkilemeyi amaçladılar. Drama tekniğine uygun olarak hazırlanan öğrenciler hazırladıkları dekor ve kostümlerle de masallarını zenginleştirdiler. Hem göze hem de kulağa hitap eden bir performans sergileyen öğrencileri, izleyici olan arkadaşları da desteklemeyi ihmal etmedi.

Yarışma sonunda, 5/B öğrencisi Işıl Özuluğ, "Prenses" adlı masalıyla 1. oldu. Gayret edip çabalayan bütün öğrencilerimize teşekkür eder ve  başarılarının devamını dileriz. Kazanan öğrencimizi tebrik eder ve  kampüsler arası yapılacak olan yarışmalarda da başarısını devam ettirmesini temenni ederiz.


Haber
:
Ayhan Erzi
Editör
:
Göktuğ Hekimoğlu
Fotoğraf
:
Tuğba AKGÜN, Kübra ÖZDEMİR
Tarih
:
20 Kasım 2017, Pazartesi 09:24
Okunma
:
949 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları