Fatih Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Ortaokul 1. Dönem Veli Toplantısı Yapıldı
Ortaokul 1. Dönem Veli Toplantısı Yapıldı Ortaokul 1. Dönem Veli Toplantısı Yapıldı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Fatih Okyanus Koleji Ortaokulunda 5,6,7 ve 8. sınıflara Veli Toplantısı yeni sınav sistemi ‘’LKS’’ hakkında bilgi verilerek yapıldı.

Fatih Okyanus Koleji Ortaokulunda  18 Kasım 2017 Cumartesi  saat 10.00’da 7.sınıflara, 13.00’de 8.sınıflara, 19 Kasım Pazar günü saat 10.00’da ise  5 ve 6. Sınıflara  Veli toplantısı yapıldı.

        Toplantı  Ortaokul idarecimiz Sayın Ayhan ERZİ’nin konferans salonunda verdiği seminerle saat 10.00’ da başladı.Yeni sınav sistemi olan ‘’Lise Kayıt Sınavı‘’ hakkında genel bilgi  veren müdürümüz, seminer sonunda velilerimizden gelen soruları yanıtladı. Seminer sonrası sınıf danışman öğretmenlerimiz eşliğinde sınıflara çıkan velilerimize, yine sınıf danışman öğretmenlerimizin toplantı gündemmaddelerini ve toplantı programının nasıl olacağını iletmesiyle başladı. Branş öğretmenlerimiz de danışman öğretmenlerimizden sonra tek tek sınıflara gelerek genel bilgilendirme yaptı. 

           Velilerimiz genel bilgilendirme sonrası branş öğretmenlerimizle bireysel olarak  görüşüp, öğrencilerinin genel durumu hakkında detaylı bilgi aldı. Katılımın ve ilginin yüksek olduğu toplantıda, velilerimiz için İdaremiz tarafından özel olarak hazırlatılan kokteyl salonunda ikramda bulunuldu. Oldukça verimli geçen toplantıda velilerimiz, hem sınıf danışman öğretmenleri hem de derslerine giren branş öğretmenleri tarafından genel durumları hakkında aldıkları bilgilerle aydınlatıldı. 

Toplantı velilerimizin iyi çalışmalar diyerek  dilek ve temennilerini belirtmesiyle sona erdi.

Emeği geçen tüm idareci, öğretmen, personel ve velilerimize teşekkür ederiz.

 


Haber
:
Ayhan Erzi
Editör
:
Göktuğ Hekimoğlu
Fotoğraf
:
Halil AKTAŞ
Tarih
:
20 Kasım 2017, Pazartesi 15:43
Okunma
:
1.077 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları