Fatih Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Fatih Ortaokul Kademesinde 'Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün' Projesi
Fatih Ortaokul Kademesinde 'Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün' Projesi Fatih Ortaokul Kademesinde 'Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün' Projesi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Fatih Okyanus Koleji'nde, Rehber Öğretmen Hülya Kalyoncu’nun düzenlediği "Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün" projesi kapsamında, 5.sınıf öğrencilerimiz ‘Doktorluk’ mesleğini tanımak için meslek ziyaretinde bulundular.

Fatih Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi 5.sınıf öğrencilerinin, Ortaokul Rehber Öğretmeni Hülya Kalyoncu eşliğinde "Gelecekte Bir gün, Meslekte İlk Gün" projesi kapsamında, Doktor olmak isteyen öğrencilerimizi 2 Mart 2017 Perşembe günü, gönüllü velimiz Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Dr.Bülent Kalaycı ve Genel Cerrah Dr.Murat Özkaynak ile bir araya getirerek, hayalini kurdukları meslekte bir gün geçirmeleri sağlandı. Doktorluk mesleği ile ilgili merak ettiklerini meslek erbabımıza sorarak meslekle ilgili ayrıntılı bilgi sahibi olan öğrencilerimiz, mesleği yakından tanıma ve deneyimleme imkanı buldukları gezide hem eğitici hem de eğlendirici vakit geçirdiler.

Gönüllümüz ve aynı zamanda velimiz olan Dr.Bülent Kalaycı, Dr.Murat Özkaynak ve Kurumsal Pazarlama Müdürü Kübra Söğüt’e projemize olan katkılarından dolayı teşekkür ederiz.


Haber
:
Ayhan Erzi
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Hülya Kalyoncu
Tarih
:
03 Mart 2017, Cuma 16:03
Okunma
:
1.096 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları