Fatih Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Fatih Okyanus Öğrencilerinden Masal Ülkesine Yolculuk
Fatih Okyanus Öğrencilerinden Masal Ülkesine Yolculuk Fatih Okyanus Öğrencilerinden Masal Ülkesine Yolculuk
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Fatih Okyanus Koleji konferans salonunda 23 Şubat 2015 Pazartesi günü gerçekleşen etkinlikte, 5. sınıflardan gönüllü olan öğrenciler, seçtikleri masalları jüri ve sınıf arkadaşlarına en iyi şekilde anlatmak için yarıştılar.

Okyanus Kolejleri genelinde yapılan ‘Masal Ülkesine Yolculuk’ yarışması, Fatih Okyanus Koleji’nde büyük bir heyecan ve kıyasıya mücadeleyle gerçekleşti.

Yarışmaya, 5-A Sınıfından Ebru Özçakıcı, 5-B Sınıfından Ceyda Mina Kılıç, Betül Gümüş, M. Salih Torun ve Zeynep Kurtuluş, 5-C Sınıfından ise Serra Nil Karakurt, Enes Coşkun ve Baran Alp Arslan katıldılar. Jüri karşısında yapılan çekilişle sıralarını belirleyen öğrenciler, seçtikleri birbirinden güzel masalları sahnede büyük bir heyecanla izleyicilere anlattılar. Yarışma sonucunda jüri üyelerinin belirlediği ölçütlere göre verdiği puanlarla M. Salih Torun 1., Zeynep Kurtuluş 2. ve Betül Gümüş 3. oldu.

Yarışmayı kazanan M.Salih Torun, 20 Mart 2015 tarihinde Halkalı Okyanus Koleji’nde yapılacak olan finalde Fatih Okyanus Koleji’ni temsil edecek.


Haber
:
Ayhan Erzi
Editör
:
Mehmet KAPAN
Fotoğraf
:
Halil AKTAŞ
Tarih
:
26 Şubat 2015, Perşembe 10:48
Okunma
:
1.834 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları